ADN Conference System

Amikor nem mindegy.

Az ADN konferenciarendszer ideális környezetet teremt az összeszedett beszélgetésekhez. Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli megoldásról: az ADN maximális megbízhatóságot, páratlan beszédérthetőséget és rugalmas kombinálhatóságot biztosít.

Meet the system

Készen áll, amikor Te is.

Sajtókonferencia, panelbeszélgetés, plenáris ülés. Bármely helyzetben számíthatsz az ADN konferenciarendszerekre, mivel a maximális működési biztonság jegyében tervezték. A ADN-W vezeték nélküli verzió automatikus frekvenciakezelése új mércét állít, a lehető legnagyobb sávszélességet garantálva a rendelkezésre álló csatornákhoz, valamint a stabil, üzembiztos átvitelhez.

Rugalmasan kombinálható.

Integratív technológia és egyszerűen nagyobb rugalmasság – nem számít, hogy a vezetékes (ADN) vagy a vezeték nélküli (ADW-W) változatot, vagy a kettő kombinációját választod. Így a rendszer könnyen és rugalmasan különböző méretű csoportokhoz igazítható. A rendszer működése PC szoftverrel vagy médiavezérlő protokollal, alkalmazáson keresztül felügyelhető. Továbbá különböző mikrofonfajták közül lehet választani a különféle igények kielégítése érdekében.

Rugalmasan kombinálható.

Így szól egy jó konferenciarendszer.

Hogy mindenki mindent értsen. Az ADN konferenciarendszer a leghatékonyabb gerjedésgátlóval van felszerelve. Egyedileg kombinálható olyan mikrofonokkal, amelyek rendkívüli beszédérthetőséget biztosítanak—egészen a legendás ME 36 szuperkardioid mikrofonig, amely ebben a szegmensben eddig ismeretlen hangminőséget biztosít.

Így szól egy jó konferenciarendszer.

Jól mutat bármely helyiségben

Az ADN konferenciarendszer harmonikusan beleillik bármely meglévő helyiség stílusába. A jól kidolgozott részleteknek, az időtlen megjelenésnek és a semleges színvilágnak köszönhetően az ADN konferenciarendszer mindig jelen van, de mégsem feltűnő. Végül is a figyelemnek nem a technológiára hanem a Te mondanivalódra kell irányulnia. És hogy az elhangzottak a zárt ajtók mögött maradjanak, 128 bites AES titkosítás nyújt biztonságos védelmet a rendszer lehallgatása ellen.

Jól mutat bármely helyiségben

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose ADN / ADN-W További információk

Newsletter subscription