IE 40 PRO
Dinamikus, hallójáratba dugható fülhallgató precíz hangzással mind alacsony, mind magas hangnyomás-szinteken; maximális kontrol a hangos részeknél. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően biztos illeszkedés, és színpadi használatra alkalmas, masszív konstrukció.
Válassz egy termékváltozatot

HUF 35,700.00
Bruttó
IE 40 PRO
HUF 35,700.00
Bruttó

Az IE 40 PRO a fejlett dinamikus hangszóró-rendszernek köszönhetően könnyedén teljesíti a fülmonitor-rendszerekkel szemben támasztott magasszintű elvárásokat. Az innovatív membrán meleg, mégis erőteljes és precíz hangzást közvetít, még rendkívül zajos környezetben is. A jelek maximális hangnyomásszintek mellett is torzításmentesek és pontosan körülhatároltak maradnak. Az IE 40 PRO egy bármely fülhöz alkalmazkodni képes, kitűnő monitoring eszköz zenészek és DJ-k számára. Kompakt kialakításának köszönhetően biztos illeszkedésről és kiemelkedően kényelmes viseletről gondoskodik. Masszív konstrukciójának tervezésénél azt tartották szem előtt, hogy a csatlakozásoktól kezdve a kábelcsatornákig képes legyen kiállni a színpadi használatból eredő mostohakörülményeket.

Az IE 40 PRO a hallásmód tökéletesítésével hozzájárul, hogy jobb teljesítményt nyújthass.

 • Innovatív, dinamikus, tíz milliméteres szélessávú jelátalakító az erőteljes, precíz monitoring hangzáshoz

 • Dinamikus hangszóró-rendszer, amely a homogén, torzításmentes hangvisszaadásnak köszönhetően csökkenti az akusztikai stresszhatást

 • Biztos illeszkedés és magasfokú kényelem

 • Innovatív, egyhangszórós kialakítás, ami karcsú, ergonomikus konstrukciót tesz lehetővé

 • Az optimalizált fülrésznek és a rugalmas szilikon és memóriahab füldugóknak köszönhetően kiváló hangszigetelés

 • Innovatív belső kábelcsatorna (szabadalmaztatás alatt), színpadi használatra optimalizálva

A dinamikus hangszórók következő generációja

Miközben az IEM rendszerek többsége a hallókészülékekből ismert többcsatornás megoldásokat használja, az IE 40 PRO egy újgenerációs dinamikus egyhangszórós rendszert alkalmaz. Mint kiderült, a frekvencia-tartományt nem kell szétválasztani, egészként is harmonikus marad. A hangzás „kerek” lesz, a frekvencia spektrum pedig jelentősen nő. Nincs torzítás, mert a különleges membrán – a többutas hangszórók merevebb membránkialakításával ellentétben – a legnagyobb hangnyomásszinteknél is könnyedén rezonál. Ennek következtében a belső fülben sem jelentkeznek fázisproblémák, illetve disszonanciák. A különbség hallható, még a belépő szintű modelleknél is érezhető.

A dinamikus hangszórók következő generációja

Kicsi, de erős. Kényelmes.

Hangzása nagy, mérete azonban elég pici ahhoz, hogy illeszkedjen a füledbe: a fejlett hangszóró-rendszer sokkal bővebb hangspektrumot képes a zenészek, hangmérnökök és DJ-k fülébe juttatni. Másrészt többszáz különféle alakú fülhöz történő kipróbálást és optimalizálást követően a konstrukciót is újratervezték. Az eredmény: egy hosszabb használat során is biztosan illeszkedő, pillekönnyű konstrukció.

Kicsi, de erős. Kényelmes.

A legapróbb részletekig megújítva

Jó monitorrendszer nélkül nincs jó előadás. Az IE 40 PRO fülmonitort úgy tervezték, hogy biztosítani tudja a kívánt megbízhatóságot. Ennek elérése érdekében a kábelezést is színpadbiztossá tettük – a szabadalmaztatás alatt álló, belső kábelcsatorna egyedülálló megoldás. Összefoglalva: az új rendszer a legmagasabb elvárásoknak is megfelel és a nagy igénybevételnek is ellenáll.

A legapróbb részletekig megújítva
Fan Images
Vélemények
Be the first to write a review.

Specifications
Mit tartalmaz a csomag
 • 1 db IE 40 Pro
 • 3 db szilikon adapter (S, M, L)
 • 1 db memóriahab adapter (M)
 • 1 db puha tartótok
 • 1 db tisztítóeszköz

Training
Part 1

Part 2

Part 3

Támogatás
Lépj velünk kapcsolatba
Product Support Phone

+36 23 414 057


Letöltések

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity IE PRO Series (290 KB) Letöltés

 • Biztonsági útmutató
 • Műszaki adatlapok