IE 400 PRO

Dinamikus, fülbe tehető monitorozó fejhallgató stúdióhanggal: érzékelhetően nagy hatásfok, kristálytiszta magas frekvenciák és áttetsző középtartományú hangközvetítés. A miniatűr, 7 mm-es meghajtó az újonnan kifejlesztett TrueResponse technológia segítségével garantál műtermékektől és torzítástól mentes hangzást. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen és biztosan illeszkedő IE 400 PRO tartós, bármilyen színpadra megfelelő.
HUF 155,700.00
Bruttó
Válassz egy termékváltozatot

Áttekintés

IE 400 PRO

Az IE 400 PRO meleg, hallójáraton belüli monitorhangja gazdag, érzékelhetően erőteljes hangjával kitűnő választás azoknak a profiknak, akik magukkal szeretnék vinni megszokott stúdióhangzásukat a színpadra. Az IE 400 PRO még magas hangnyomás szintek esetén is műtermékek és torzítás nélkül adja vissza a meleg hangzást. Az újonnan kifejlesztett TrueResponse technológiának köszönhetően a mindössze 7 mm-es meghajtó óriási felbontást hoz létre, és még hosszú használat esetén is megakadályozza az akusztikus stressz kialakulását. Az egyébként gyakran előforduló torzítás, frekvencia átfedés és rezonancia csúcsok többé nem jelentenek gondot. A torzítási tényezőt az eddig elképzelhetetlen 0,08%-os értékre optimalizálták. Miniatűr formatervezése kivételesen kompakt kialakítást tesz lehetővé, amely a hozzá tartozó szilikonnak és memóriahabnak köszönhetően maximálisan személyre szabható. Ez a hallójárati fülhallgató könnyen kezelhető, és fantasztikus hangközvetítést biztosít. Szélsőséges igénybevétel esetén is tartós, akár órákon keresztül biztos és kényelmes viselést tesz lehetővé.

Torzításmentes, természetes hangzást keres nagy hatásfokkal, áttetsző középtartományú hangközvetítéssel és kristálytiszta magas frekvenciákkal? Akkor az IE 400 PRO a legjobb választás.Jellemzők

 • Újonnan kifejlesztett, dinamikus, 7 mm-es széles sávú jelátalakító az erőteljes, nagy felbontású monitorozó hangzásért

 • Érzékelhetően nagy hatásfok áttetsző középtartományú hangközvetítéssel és kristálytiszta magas frekvenciákkal

 • A TrueResponse meghajtórendszer homogén és torzításmentes közvetítéssel csökkenti az akusztikus stressz tényezőket

 • Az ergonomikus, kompakt házkialakítás nagyfokú kényelmet és jó illeszkedést biztosít

 • Kiváló árnyékolás a fülrész optimalizált formájának, valamint a rugalmas szilikon és habszivacs dugóknak köszönhetően

 • Színpadra is alkalmas koncepció kábel innovatív csatornával (szabadalmaztatása folyamatban)


Nagyobb hatásfok, nagyobb átláthatóság, nagyobb kontroll

Az IE 400 PRO észrevehetően nagy hatásfokot, kristálytiszta magas hangfrekvenciákat és áttetsző középtartományú hangközvetítést biztosít. Kristálytiszta frekvenciaválaszának és meleg monitorozó hangzásának köszönhetően a zenészek magabiztosan és torzítás nélkül hallgathatják magukat. Ráadásul mindezt magas hangnyomás szinteken is megtehetik, ahol más hallójárati rendszerek már torzítanak. Az IE 400 PRO dinamikája a teljes IE sorozatra jellemző filozófiát tükrözi: "MoreMe", vagyis "többet magamból". Érzékeljen többet, gyakoroljon nagyobb kontrollt, és tegye magabiztosan a saját hangját a mixbe.

Nagyobb hatásfok, nagyobb átláthatóság, nagyobb kontroll

Új generációs dinamikus meghajtók

Az intenzív fejlesztőmunka eredményeképpen elkészült egy dinamikus, nagy teljesítményű meghajtó, amely mindössze 7 mm átmérőjű membránjával a teljes frekvenciaspektrumot lefedi. Így az átmeneti frekvenciák területén tapasztalható interferenciák és fáziskülönbségek ki lettek küszöbölve. A háromcsatornás szellőzésű mágnesrendszer jelentős mértékben csökkenti a torzítási tényezőt. A hallójárat irányába kialakított kétkamrás abszorber minimálisra csökkenti az egyébként természetesen előforduló rezonancia csúcsokat. Az eredmény: a hang még magas hangnyomás szinteken is kristálytiszta és torzításmentes marad. Az IE 400 PRO tehát akár a leghangosabb színpadokon eltöltött több óra után is védi a hallását. Professzionális használat során a mixben korábban elveszett hang hirtelen hallhatóvá válik.

Új generációs dinamikus meghajtók

Nem csupán a hang illeszkedik azonban a füléhez...

…az IE 400 PRO órákon keresztül kényelmesen és biztosan illeszkedik a fülébe. Akár szilikon, akár viszkoelasztikus memóriahab dugókat is választhat ahhoz, hogy személyre szabottan hozzáillessze a fülhallgatót saját hallójáratának szerkezetéhez és mélységéhez, ezáltal biztosítva az órákig tartó kényelmes viselést. A süllyesztett csatlakozóval és dupla hátlapú védelemmel ellátott tartós és innovatív kábelcsatornáknak köszönhetően az IE 400 PRO a legkeményebb éjszakákat is kibírja a színpadon. Újra meg újra.

Nem csupán a hang illeszkedik azonban a füléhez...

Mit tartalmaz a csomag?

 • 1 db IE 400 PRO
 • 3 db szilikon adapter (S, M, L)
 • 3 db habszivacs adapter (S, M, L)
 • 1 db szállítótok
 • 1 db tisztítóeszköz
 • 1 db 6,3 mm-es jack átalakító

Vélemények

User Reviews
Be the first to write a review.

Letöltések

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity IE PRO Series (240 KB) Letöltés

 • Műszaki adatlapok
  • Product Specification - IE 400 PRO (230 KB) Letöltés

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
Fan Images

IE PRO Series

IE PRO Series

More Live. More Life. More Me.
Discover the power of dynamic in-ear monitors on stage with a cable or enjoy the freedom of listening to professional sound everywhere with the IE PRO BT Connector. Improve the way you perform on stage and enrich private listening pleasure by enhancing the way you hear. It's your choice.
További információk

FA 500 Custom

FA 500 Custom

Hallójárati monitorozó fülhallgatót keres univerzális kialakítású formával? Szerezze be az IE 500 PRO-t, eredeti TrueResponse®-hangzással, amely miniatűr kialakításának köszönhetően jól illeszkedik a fülbe. További információk

Newsletter subscription