Sennheiser Worship Solutions

Learn about the Sennheiser difference for worship

Amikor minden szó és minden hang számít...

Legyen szó akár egy új gyülekezetről, vagy egy régebb óta működőről, amelyet szeretnének újjáéleszteni, tudjuk, hogy a jó minőségű hang milyen hatást gyakorol az üzenetre, és milyen mértékben képes szorosabb kapcsolatot létesíteni a gyülekezettel.

A Sennheiser elkötelezetten dolgozik a Worship Audio mikrofonok, fülhallgatók, vezeték nélküli rendszerek és fejhallgatók továbbfejlesztésén, hogy észrevehetően mélyítse a zene és a szavak hatását. A családi tulajdonban lévő vállalat mellett több mint 75 éve voksolnak a színházi és stúdió audio-szakemberek szerte a világon, mert a márka híres a tiszta hangzásról, a felhasználóbarát felületekről és a hosszú távú megbízható teljesítményről.

A Sennheiser katalógusa különböző termékpalettát kínál a gyülekezetek különféle igényei számára. Tehát legyen szó frissen alapított gyülekezetről vagy egy történelmi templomról, a Sennheiser a költségvetés és az istentisztelet igényeire szabva követi a termékeivel az Önök fejlődését.

A kizárólag a hanggal foglalkozó alkalmazottak számára lételem a hang, olyan számukra, mint a levegő, és szenvedélyesen támogatják az egyházi technikai csapatokat a színvonal emelésében. A technikai, oktatási és képzési erőforrásokkal a Sennheiser készen áll a támogatás biztosítására.

Lépj velünk kapcsolatba

Kérdésed van azzal kapcsolatban, hogy istentiszteleti helyszíneteken melyik rendszer működne a legjobban? Küldj egy üzenetet alább szakembereinknek.

Newsletter subscription