Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _

Videofelvételek hangja

Mikrofonok, melyekkel minden egyes videó jobban néz ki.

Tény, hogy a silány hangzású videók és mozifilmek a képi élményüket tekintve is rosszabb osztályzatot kapnak a közönségtől. A jó hír az, hogy a briliáns képi megjelenés mellett a kiváló minőségű hangrögzítés sem jelent többé gondot. A videó alkalmazásokhoz készített mikrofonoknak természetesen masszívnak kell lenniük és nem szabad korlátozniuk a filmkészítő mozgásszabadságát. Főként kültéri használat esetén az időjárás-állóság is alapvető kritérium. A Sennheiser hosszú múltra visszatekintő hagyományokkal bír a videókhoz való első osztályú mikrofonok fejlesztését illetően.

Akár esküvői videofelvételeket készítesz DSLR kameráddal, ahol videó-újságíróként gyorsnak és rugalmasnak kell lenned, akár játékfilm hosszúságú dokumentumfilmet forgatsz: a Sennheiser termékválasztéka megfelelő audio megoldást tud kínálni számodra. Ráadásul számos praktikus és intelligens kiegészítőt is találhatsz, melyek hatékonyan segítenek abban, hogy a látvány mellé első osztályú hangot varázsolhass.

AVX

AVX

Az AVX rendszert egészen az alapoktól a videofelvételek tökéletes hangzásának jegyében tervezték. Relax, it's an AVX.
További információk

40 Találatok

Filter

Shooting Scenarios

Ad-hoc interview (e.g. street interview)
Close-up in front of a noisy scene (e.g. interview with handheld in front of people)
Doing and talking (e.g. cooking)
Close-up in a quiet scene (e.g. in front of a museum picture)
Location and situation (e.g. soccer scene)

Camera Type

Camera + external audio recorder with XLR-3 audio-in
Apple iPhone or iPad
DSLR camera without audio-in
Camcorder with XLR-3 audio-in
Camcorder with Mini-jack audio-in
Camcorder without audio-in
DSLR camera with Mini-jack audio-in

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.