Csúcskategóriás fejhallgatók

A csúcskategóriás audio eszközök igazi érdeme, hogy nem adnak hozzá semmit az eredeti jelhez, és nem is vesznek el abból semmit. Mindazok számára, akik inkább közvetlen kapcsolatot szeretnének zenéjükkel, mi a Sennheisernél néhány olyan lenyűgöző fejhallgatót terveztünk, amelyek jelenléte szinte észrevétlen.

A színtiszta igazság - Hifi fejhallgatók, melyek csak egyetlen referenciához igazodnak: az eredetihez.

A Sennheiser csúcskategóriás fejhallgatói elsősorban és leginkább egyetlen dologhoz tartják magukat: a zenei hűséghez. Ráadásul még azt is elfeledtetik veled, hogy viseled őket. Mivel annyira könnyűek és kényelmesek. De legfőképpen, mivel a hangot egy speciális módon terelik a füledbe, hogy úgy érezd, mintha teljesen körülölelne a hangzás. A csúcsminőségű alapanyagokból készített jelátalakítók által létrehozott hangzás, ami 60 éves tapasztalat és a tökéletesség iránti szenvedély gyümölcse.

A Sennheiser csúcsminőségű fejhallgatói a kompromisszumokat nem ismerő hangminőséget esztétikus megjelenéssel ötvözik és díjnyertes technikai újításokat tartalmaznak. Az igazán audiofil hallgatási élmény érdekében egy speciális Sennheiser fejhallgató-erősítő használatát ajánljuk.

20 Találatok

Filter

Konstrukció

Nyitott akusztikai kialakítás
Zárt akusztikai kialakítás,

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)

Stílus

Fejpánt
Kétoldalas
Fülakasztó
  • Ennek az úttörőnek számító, zárt, dinamikus fejhallgatónak a használatával a szenvedélyes zenerajong...
  • További információk
HUF 863,990.00

Bruttó