Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Csúcskategóriás fejhallgatók

A csúcskategóriás audio eszközök igazi érdeme, hogy nem adnak hozzá semmit az eredeti jelhez, és nem is vesznek el abból semmit. Mindazok számára, akik inkább közvetlen kapcsolatot szeretnének zenéjükkel, mi a Sennheisernél néhány olyan lenyűgöző fejhallgatót terveztünk, amelyek jelenléte szinte észrevétlen.

A színtiszta igazság - Hifi fejhallgatók, melyek csak egyetlen referenciához igazodnak: az eredetihez.

A Sennheiser csúcskategóriás fejhallgatói elsősorban és leginkább egyetlen dologhoz tartják magukat: a zenei hűséghez. Ráadásul még azt is elfeledtetik veled, hogy viseled őket. Mivel annyira könnyűek és kényelmesek. De legfőképpen, mivel a hangot egy speciális módon terelik a füledbe, hogy úgy érezd, mintha teljesen körülölelne a hangzás. A csúcsminőségű alapanyagokból készített jelátalakítók által létrehozott hangzás, ami 60 éves tapasztalat és a tökéletesség iránti szenvedély gyümölcse.

A Sennheiser csúcsminőségű fejhallgatói a kompromisszumokat nem ismerő hangminőséget esztétikus megjelenéssel ötvözik és díjnyertes technikai újításokat tartalmaznak. Az igazán audiofil hallgatási élmény érdekében egy speciális Sennheiser fejhallgató-erősítő használatát ajánljuk.

23 Találatok

Filter

Konstrukció

Nyitott akusztikai kialakítás
Zárt akusztikai kialakítás,

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)

Stílus

Kétoldalas
Fejpánt
Fülakasztó
  • Ennek az úttörőnek számító, zárt, dinamikus fejhallgatónak a használatával a szenvedélyes zenerajong... További információk
HUF 755,900.00

Bruttó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.