Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Vezeték nélküli fejhallgatók

Örömmel fogod tapasztalni, milyen jó érzés, amikor kedvenc albumod vagy Tv-műsorod hallgatása közben szabadon mozoghatsz. Élvezd a legendás Sennheiser hangzást és minőséget, vezetékek és kábelek nélkül!

Fejhallgatók, melyekbe belehabarodsz és nem belegabalyodsz.

Semmiféle kábel nem állja utad, amikor kedvenc zeneszámaid szeretnéd hallgatni – a Sennheiser csúcsminőségű vezeték nélküli fejhallgatói biztosan minden igényt kielégítenek, még a legigényesebb hangzásszakértőkét is. Amíg a veszteségmentes digitális RF-átvitel tökéletes választás a csúcskategóriás otthoni berendezésekhez, a Bluetooth® technológiával felszerelt modellek nagyszerűen működnek együtt a mobileszközökkel. Megbízható és egyszerűen kezelhető – a Sennheiser vezeték nélküli fejhallgatóinak birtokában tényleg szabadon élvezheted a hangzást.

A Sennheiser a vezeték nélküli modellek széles választékát kínálja, különféle igényeket kielégítve: az infravörös sztereó TV-műsor hallgató rendszerektől kezdve, az audiofil digitális otthoni rendszereken át, a luxusminőségű Bluetooth® utazó headsetekig.

25 Találatok

Filter

Fülrész

Fülre-fekvő (szupraaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)
Kagylós (cirkumaurális)

Vezeték nélküli/drótnélküli

Vezeték nélküli/drótnélküli
Bluetooth
Rádiófrekvenciás
Digitális vezeték nélküli – Kleer/egyéb
Infravörös

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Zajkioltás
Hívásvezérlés
Talk Through
Beépített hangerőszabályzó
Vízálló
Surround hangzás
Összehajtható / egyszerűen tárolható

Zajkioltás

NoiseGard™
Passzív zajcsillapítás

Stílus

Kétoldalas
Fejpánt
Nyakpánt
Stethoset
EarFin
In-Ear Wireless
  • Fedezd fel a mozgás örömét a Sennheiser CX SPORT hallójáratba dugható, vezeték nélküli headsettel. A... További információk
HUF 39,900.00

Bruttó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.