Vezeték nélküli fejhallgatók

Fejhallgatók, melyekbe belehabarodsz és nem belegabalyodsz.

Semmiféle kábel nem állja utad, amikor kedvenc zeneszámaid szeretnéd hallgatni – a Sennheiser csúcsminőségű vezeték nélküli fejhallgatói biztosan minden igényt kielégítenek, még a legigényesebb hangzásszakértőkét is. Amíg a veszteségmentes digitális RF-átvitel tökéletes választás a csúcskategóriás otthoni berendezésekhez, a Bluetooth® technológiával felszerelt modellek nagyszerűen működnek együtt a mobileszközökkel. Megbízható és egyszerűen kezelhető – a Sennheiser vezeték nélküli fejhallgatóinak birtokában tényleg szabadon élvezheted a hangzást.

A Sennheiser a vezeték nélküli modellek széles választékát kínálja, különféle igényeket kielégítve: az infravörös sztereó TV-műsor hallgató rendszerektől kezdve, az audiofil digitális otthoni rendszereken át, a luxusminőségű Bluetooth® utazó headsetekig.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.