iF design award 2017 award logo
Fülre fekvő Fejhallgató, mikrofonnal

HD 4.20s

A rendkívül tartós konstrukciónak és az összehajtható fejpántnak köszönhetően (amely használaton kívül egyszerűvé teszi a tárolást) a HD 4.20s tökéletes választást jelent útközbeni zenehallgatáshoz és telefonáláshoz. A kényelmes, kábelbe épített, 1-gombos, intelligens távvezérlő lehetővé teszi a hordozható eszközök kezelését.
HUF 19,900.00
Bruttó
Cikkszám 506781

A Sennheiser HD 4 sorozat – hogy minden egyes nap nagyszerűen szóljon

Ezt magaddal viheted. – A sokoldalú és életteli, új HD 4 sorozat a Sennheiser kiváló jellemzőinek teljes tárházát felvonultatja, tartós, zárt, fülre-fekvő kialakítású headsetek alakjában, melyek kiválóan kiszolgálják mindennapi hallgatási igényed.

Gazdagítsd a legendás Sennheiser hangzással mindennapi megszokott tevékenységeid, és engedd, hogy életed a zene töltse fel energiával.

Sennheiser HD 4.20s

Ez a masszív, mégis elegáns fülre-fekvő headset jelenti a megfelelő választást minden olyan hallgató számára, aki tökéletes hangzást, átfogó működést és stílusához igazodó megoldást keres.

Gazdagítsd életed Sennheiser hangzással

A zárt kialakítású, fülre-fekvő HD 4.20s – eredeti Sennheiser termékként – híven teljesíti a márkanév ígéretét. Használatával zenéidet – legyen az bármilyen stílusú – kiegyensúlyozott hangzással és erőteljes, dinamikus basszussal élvezheted.

Gazdagítsd életed Sennheiser hangzással

Szokj hozzá néhány praktikus kényelmi elemhez

Nem a hangzás az egyedüli dolog, ami a HD 4.20s viselését kellemessé teszi. A headset gubancmentes, vagyis zavartalan használatot biztosító, egyoldalas kábelén egy beépített, 1-gombos, intelligens távvezérlő és mikrofon található, így gyerekjáték a telefonálás. Puha, prémium minőségű műbőr fülpárnák gondoskodnak a környező zaj kiváló csillapításáról, és a rendkívül kényelmes viseletről, még a különösen hosszú játékmenetek során is.

Szokj hozzá néhány praktikus kényelmi elemhez

Ölts fel könnyed stílust

A masszív kivitelnek és az útközbeni egyszerű tárolást elősegítő összehajtható fejpántnak köszönhetően a HD 4.20s egy olyan társ, akit mindig szívesen magaddal viszel. Nem utolsósorban azért a dinamikus, mégis letisztult és időtlen megjelenésért, melyet a Sennheiser hangzás ihletett.

Ölts fel könnyed stílust

Mit tartalmaz a csomag?

 • HD 4.20s headset

Műszaki jellemzők

 • Szín
  fekete
 • Impedancia
  18 Ω
 • Frekvenciamenet
  18 - 20,000 Hz
 • Hangnyomásszint (SPL)
  118dB (1kHz/1Vrms)
 • THD, teljes harmonikus torzítás
  <0.5% (1kHz/100dB)

Vélemények

User Reviews
Be the first to write a review.

Letöltések

 • Biztonsági útmutató
 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity HD4.20s (450 KB) Letöltés