Kiegészítők és alkatrészek

Fejhallgatókhoz és headsetekhez

Keress eredeti alkatrészeket és kiegészítőket Sennheiser fejhallgatódhoz, mikrofonodhoz, irodai headsetedhez, stb. Írd be a termék nevét vagy válassz kategóriát.

Alkatrészek és kiegészítők

410 Találatok

A 5000-CP

Az A 5000-CP passzív antenna optimális megoldást nyújt az UHF spektrumban történő RF jeladásra és -vételre. Gyakorlati példák bizonyítják, hogy az antenna körkörös polarizációja minimálisra csökkenti a jelerősség ingadozását és csaknem kiküszöböli a többutas problémákat, melyek a jelkimaradás elsődleges okozói. Az antenna erősítése a teljes UHF-sávon belül jobb, mint a kereskedelemben kapható átlagos antennáké. Az A 5000-CP szélessávú (450-960MHz) konstrukciójának köszönhetően vezeték nélküli monitorrendszerekhez vagy -mikrofonokhoz való antenna-elosztó rendszerek kaphatnak helyetet több frekvencia-tartományon keresztül is, ami komplex RF-rendszerek tervezésekor maximális rugalmasságot biztosít.

AB 3700

Frekvencia tartomány: 470-866 MHz; Erősítés: 5-15 dB; Bypass működés (ha a nincs erősítő-táplálás); Beállítások kijelzése két több-színű LED-en keresztül Masszív fémház