Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
HD 660 S
HD 660 S
HD 660 S
HD 660 S
HD 660 S
HD 660 S
HD 660 S
EISA Award 2018-2019, HD 660 S award logo

HD 660 S

A Sennheiser új HD 660 S modellje egy ideális, nyitott, dinamikus fejhallgató lelkes audiofilok számára.
HUF 154,900.00
Bruttó
Cikkszám 508231

Egy új audiofil polihisztor

Az új HD 660 S segítségével a műsorhallgatási körülmények még szélesebb körében élvezhetsz audiofil hangzást. A legendás HD 650 utódja új jelátalakító konstrukciójának tökéletesített teljesítményével dicsekedhet. Alacsonyabb impedanciájának köszönhetően nagyfelbontású mobileszközökhöz csatlakoztatva is referenciakategóriás hangzást közvetít, sokkal rugalmasabb használatot biztosítva. A HD 660 S egy kiváló minőségben megalkotott, elegáns darab, amely az igényes zenehallgatókat precíz hangzással és nagyszerű kényelemmel ajándékozza meg.

A szenvedélyes zenerajongóknak való hangzás

Az igényes zenehallgatók számára tervezett HD 660 S felülmúlja elődje, a legendás HD 650 kivételes teljesítményét. Tiszta basszusának, kiváló középfrekvenciás jelleggörbéjének és finom, kellemesen természetes magastartományának köszönhetően a HD 660 S olyan kifejezőerővel bír, hogy minden érzelmi és zenei árnyalatot életre kelt. Mindeközben rendkívül precíz és transzparens marad.

A szenvedélyes zenerajongóknak való hangzás

Élvonalbeli Sennheiser technológia

A HD 660 S egy a Sennheiser által fejlesztett új jelátalakító konstrukciót tartalmaz. Ez a konstrukció a membránmozgás tökéletesebb kontrollját eredményezi, ami egy különlegesen elkészített precíziós rozsdamentes acélszövetnek köszönhető, amely a membrán körvonalát követi. Rendkívül könnyű alumínium lengőtekercsek gondoskodnak a legmagasabb szintű impulzushűségről. A jelátalakítókat gondosan, kézzel válogatják és párosítják, hogy folyamatosan szűk (±1 dB) tűréshatárt biztosítsanak.

Élvonalbeli Sennheiser technológia

Kiváló csatlakoztathatóság

A HD 660 S fejhallgatót úgy alkották meg, hogy a zene tökéletes hangminőségben és számos különféle audio forráson legyen élvezhető. Alacsony impedanciájának köszönhetően a nagyfelbontású mobil lejátszókkal is referenciakategóriás hanghűséget kínál. Természetesen a HD 660 S akkor bontakoztatja ki teljes mértékben képességeit, ha egy dedikált fejhallgató-erősítő (pl. HDV 820) vagy egy mobil digitális audio lejátszó szimmetrikus kimeneteihez csatlakoztatják. Ennek megfelelően bármely eshetőségre felkészülve többféle kábellel kerül forgalomba. Az összes kábel rendkívül jó vezetőképességű, OFC rézből készül, nagyon alacsony kezelési zajjal és tartós para-aramid erősítéssel.

Kiváló csatlakoztathatóság

A csúcskategóriás kényelem jegyében tervezve

A HD 660 S minden ízében az élvezetes zenehallgatást szolgálja – és nem utolsósorban egy erős, mégis könnyű, nyitott konstrukció. Az ovális fülkagylókat úgy formázták, hogy kövessék a fül formáját, miközben a fejpánt vastag párnázata és a cserélhető fülpárnák órákig tartó zenehallgatás esetén is tökéletes kényelemről gondoskodnak.

A csúcskategóriás kényelem jegyében tervezve

Megtestesült kifinomultság

A HD 660 S tiszta és könnyed hangzását a fejhallgató új, matt fekete és antracit színvilága is visszatükrözi. Ez a csúcskategóriás megjelenés időtlen eleganciát és egyben modern stílust is hordoz magában – kivitelezését tekintve pedig nem ismer kompromisszumokat, ahogyan az a HD 660 S többi tulajdonságára is jellemző.

Megtestesült kifinomultság

Műszaki jellemzők

 • Impedancia
  150 Ω
 • Csatlakozó
  Sztereó csatlakozódugó, aranyozott 6,35 mm, aszimmetrikus, 3-érintkezős 4,4 mm, szimmetrikus, 5-érintkezős
 • Frekvenciamenet
  10–41.000 Hz (-10 dB)
 • Hangnyomásszint (SPL)
  108 dB 1V 1kHz-nél
 • Fülrész
  Kagylós
 • THD + N, teljes harmonikus torzítás és zaj
  <0,04% (1 kHz,100 dB)
 • Jelátalakító típusa (fejhallgató)
  Dinamikus, nyitott
 • Tömeg (kábel nélkül)
  Kb. 260 g (kábel nélkül)

Letöltések

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity HD 660 S (390 KB) Letöltés

 • Használati útmutató
  • Instruction manual HD 660 S (2.4 MB) Letöltés

   Version 11/2017