Fejhallgató otthoni és mobil használatra

HD 598 CS

Komoly zenerajongóként semmiképpen sem akarsz lemondani szenvedélyedről.
Lépj be a HD 598 Cs világába. Ez a rendkívüli Sennheiser hangzáson túl hatékony zajcsillapítást is biztosító modell lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc zenéid a környező zaj beszűrődése, illetve környezeted zavarása nélkül élvezhesd.

A HD 598 Cs kizárólag az Amazonon keresztül, vagy közvetlenül a Sennheisertől szerezhető be.
Cikkszám 507181

A Sennheiser HD 5 sorozat – kategóriája legjobbja Korszerűsített változatban

A Sennheiser HD 5 – a népszerű HD 500-as utódjaként – minden tekintetben kiváló minőséget és értéket kínál. A Sennheiser saját jelátalakító technológiáját, ennek részeként az „Ergonomic acoustic refinement” (E.A.R.) konstrukciót alkalmazza, amely a hangot közvetlenül a fülbe irányítja. A korszerű megjelenésű fejhallgató vonzó külsővel és egyben ergonomikus kialakítással bír. Ebben a modellben mindenki kedvét leli, aki szereti felfedezve hallgatni a zenét.

Tegyél szert a legendás Sennheiser hangzás legújabb képviselőjére ennek a ragyogó fejhallgatónak az alakjában.

Sennheiser HD 598 CS

Mindegy, hogy otthon vagy éppen úton vagy: a Sennheiser HD 598 Cs használatával kedvenc műsorszámaid kivételes hangminőségben, valamint páratlan kényelem mellett – és nyugalomban – élvezheted. A szokásosnál nagyobb méretű, kagylós kialakítás és a kényelmesen puha fülpárnák hatékony zajcsillapítást biztosítanak. Így teljesen magadra maradhatsz zenéddel – saját magad és környezeted nyugalmáról is gondoskodva.

Füleidet pedig kiváló minőségű Sennheiser hangzással kényeztetheted. Kizárólag az Amazonon keresztül, vagy közvetlenül a Sennheisertől szerezhető be.

Most csak te hallod, senki más.

Mai világunkban kevés csendes hely található. A HD 598 Cs birtokában mindig kéznél lesz egy számodra. Ennek a fejhallgatónak a szokásosnál nagyobb méretű, hátul zárt, kagylós kialakítása azt a célt szolgálja, hogy a világ zaját kívül tartsa. Ugyanakkor arról is gondoskodik, hogy az általad hallgatott zene hangjai se szűrődjenek ki. Ez egy olyan helyzet, amelyben mindenki nyer.

Most csak te hallod, senki más.

Csakis nagyszerű hangzást biztosító alkotóelemek

A Sennheiser kiváló minőségű hangzás területén szerzett 70 éves tapasztalata valóban megmutatkozik a HD 598 Cs fejhallgatóban. Ez a páratlan minőségben kivitelezett, prémium minőségű alkatrészekből összeállított modell teljesíti a Sennheiser márka ígéretét. A saját fejlesztésű jelátalakítók például olyan alumínium lengőtekercseket használnak, amelyek nagyfokú hatékonyság és rendkívül alacsony torzítás mellett kiváló dinamikai jellemzőket kínálnak.

Csakis nagyszerű hangzást biztosító alkotóelemek

A titok a beépített E.A.R. technológia.

Ami olyan magával ragadóvá teszi a HD 598 Cs fejhallgatóval történő zenehallgatást, az nem más, mint a Sennheiser „Ergonomic Acoustic Refinement” – vagy röviden E.A.R. – technológiája. Ez azt jelenti, hogy a fülkagylókba épített jelátalakítók, különleges elhelyezésükből adódóan, az audio jeleket közvetlenül a fülbe terelik. Így valósághűbb és térszerűbb hallgatási élmény jön létre – mintha nem is fejhallgatóval hallgatnád a zenét.

A titok a beépített E.A.R. technológia.

Kényelembe csomagolt hangzás

A HD 598 Cs minden egyes részét úgy alakították ki, hogy akár órákon keresztül is élvezhesd a zenehallgatást. Így az mellett, hogy erős és masszív, ez a konstrukció egyben könnyű is. A kiváló minőségű műbőr fejpánt és a kényeztetően puha, szövetborítású fülpárnák bármilyen hosszú használat esetén is kényelmes viseletről gondoskodnak.

Kényelembe csomagolt hangzás

Gond nélküli csatlakoztathatóság

Az otthoni és mobil használatra tervezett HD 598 Cs két lecsatolható kábellel kerül forgalomba. Az egyik egy 3 m-es kábel 6,3 mm-es csatlakozódugóval, otthoni szórakoztatóelektronikai rendszerekhez. A másik egy 1,2 m-es kábel 3,5 mm-es csatlakozódugóval, olyan hordozható eszközökhöz, amelyek szintén rendelkeznek a zenelejátszás és a telefonhívások kezeléséhez kábelbe épített távvezérlővel és mikrofonnal.

Gond nélküli csatlakoztathatóság

Mit tartalmaz a csomag?

 • HD 598 Cs headset
 • 1,2 m-es kábel 1-gombos távvezérlővel / 3,5 mm-es egyenes csatlakozóval
 • 3 m-es kábel / 6,3 mm-es egyenes csatlakozóval

Műszaki jellemzők

 • Impedancia
  23 Ω
 • Csatlakozó
  3,5 mm-es és 6,3 mm-es egyenes csatlakozódugó
 • Frekvenciamenet
  10–28.000 Hz
 • Hangnyomásszint (SPL)
  115 dB SPL (1 kHz/1 Vrms)
 • THD, teljes harmonikus torzítás
  <0,2% (1 kHz, 100 dBSPL)
 • Fülrész
  Kagylós kialakítás
 • Kábelhossz
  1,2 m és 3 m
 • Jelátalakító típusa
  Dinamikus

FAQ

 • Is there a shorter cable available for the HD 500 Series (HD 518, HD 558, HD 598) headphones?

  A shorter (approximately 4 foot) straight cable with a 3.5 mm connection is available for our HD 500 Series (HD 518, HD 558, HD 598) headphones. 

  The shorter cable is part number #505638 and can be ordered from our Sales Department on 1-(877)-736-6434 Ext: 1.  HD 598 CS ( #507181 )
 • What headphones can connect directly into a optical audio output?

  The number of wireless headphones (regardless of manufacturer) that will connect directly to a optical audio output is actually quite limited. The Sennheiser RS 175, RS 185 and RS 195 Wireless Headphones have the ability to connect directly to a digital optical output that is outputting a PCM signal.

  The alternate way to connect to a digital output is to use a digital to analog decoder which will take the digital signal and change it into an analog signal. When using a digital to analog decoder any analog headphones have the ability to be connected to a digital output.

  NOTE: The Digital to Analog Decoder we recommend is the OREI DA 34 as it is a good quality component that not too expensive but does not compromise the audio quality.  HD 598 CS ( #507181 )

Letöltések

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity HD 500 Series (510 KB) Letöltés

  • EU Declaration of Conformity HD 500 Series (330 KB) Letöltés