HD 560S

Article No. 509144
HUF 75,990.00
Bruttó
Rolling Stone - 2021 Audio Awards

HD 560S – A hosszú zenehallgatásra és lágy, élvezetes basszus teljesítményre szabott lineáris hangvisszaadást biztosító fejhallgatót a vájt fülű zenerajongóknak fejlesztettük ki.

Jellemzők

 • Természetes és pontos referenciahang
 • A vadonatúj jelátalakító az erős mágnessel könnyedén reprodukálja a mély, meghatározott basszust és a ragyogó magas hangokat
 • Az új polimer keverékből készült jelátalakító membrán rendkívüli lineáris kitérést kínál a kiváló kontroll érdekében
 • A szögben elhelyezkedő jelátalakítók minden alkalommal újraalkotják az optimális hallgatási pozíciót, anélkül, hogy akusztikus helykezelést kellene végrehajtani
 • A nyitott fülpárnák megkönnyítik a hanghullámok természetes terjedését
 • Kiváló részletkeresés gyors, tiszta basszusválasszal

Fedje fel az igazságot a zenéjében.

Az audiofilek manapság már megfontolt céllal figyelik a zenéjüket a készülékek széles skáláján, a fejhallgató-erősítőktől az audio interfészeken át a számítógépekig. A HD 560S a hangok analitikus szerelmesei által elvárt lineáris teljesítményt nyújtja forradalmi szinten, lehetővé téve a hallgató számára, hogy akár a szórakozás, akár a produktivitás érdekében őszintén belepillantson a zenéjébe.

Fedje fel az igazságot a zenéjében.

Nyitott fülkagylók a nyitott gondolkodáshoz

A HD 560S nyitott hátú kialakítása a hanghullámok természetes terjedését teszi lehetővé. Az ergonomikus akusztikus finomítás (E.A.R.) technológiát alkalmazó, szöget bezáró meghajtóegység-elhelyezés a hifi hangszórók és a csúcskategóriás hangstúdiók által alkalmazott optimális háromszög alakú hallgatási helyzetet adja vissza. Ez a kombináció széles, tagolt hangszínteret hoz létre anélkül, hogy akusztikus helykezelésre lenne szükség, lehetővé téve a zene természetes változatának meghallgatását úgy, hogy azt a zárt tér műtárgyai nem befolyásolják.

Nyitott fülkagylók a nyitott gondolkodáshoz

Jellegzetes hang

A HD 560S átalakítók kifejezetten a pontosságra lettek hangolva, az összetevők, a mixek és a médiaformátumok megbízható A/B összehasonlítását kínálva. A teljes frekvenciatartomány őszinte, amelyet lágy, mély basszuskiterjesztés egészít ki, megmutatva azt, amit a közeli hangszórók gyakran csak nehezen tudnak reprodukálni - különösen 20 és 50 Hz között. A teljesen új 120 ohmos jelátalakító membránja speciális polimer keveréket tartalmaz a lineáris kitérés és a 10 kHz feletti fényesség javítása érdekében. A meghajtóegység mágnese rendkívüli energiahatékonyságot biztosít, miközben acélhálós csillapítórendszer gondoskodik a szellőzésről; ez a kombináció mélyebb basszust eredményez, és ezzel párhuzamosan enyhíti a torzítást, amely egyébként befolyásolja a tisztaságot — ezt a különbséget csak a legigényesebb hallgatók tudják értékelni. Akár egy új, nagy felbontású mestert vagy egy retró audofil előerősítőt használ, a HD 560S könnyed és megbízható zenehallgatást tesz lehetővé.

Első a kényelem

Bár a HD 560S hangzása a népszerű HD 660S referenciaszintű DNS-ében gyökerezik, kényelmi felépítése az ultrakönnyű HD 599 készülékünkön alapul. Egy ilyen természetes fejhallgató megérdemli, hogy figyelemelterelés nélkül illeszkedjen a zenehallgató fejére, olyan érzést keltve, ""mintha ott sem lenne"".
Még a velúr fülpárnákat is gondosan úgy tervezték, hogy minden érintkezési pontjuk puha legyen. A nyitott, fület körülölelő formatervezés a természetes hangzáson túlmutató előnyökkel is jár—a szellőző párna úgy marad hűvös, hogy egyszer sem kell hozzáérni a viselő füléhez.

Első a kényelem

Minden a csatlakozásról szól

Mivel az audiofilek sokféle forrást igénybe vesznek, úgy alkottuk meg a HD 560S fejhallgatót, hogy a lejátszórendszertől függetlenül kivételes élményt nyújtson. A levehető 3 méter hosszúságú kábel tökéletes szabadságot biztosít a felszereléséhez való hozzáférésben, függetlenül attól, hogy hogyan tájolja azt a beállításon belül. A 6,3 mm-es (¼ hüvelykes) csatlakozó segítségével a fejhallgató erősítőkhöz, audio-interfészekhez és a legtöbb hifi forráshoz csatlakoztatható, a rugalmas 3,5 mm-es (⅛ hüvelykes) adapter pedig gondoskodik arról, hogy a legtöbbet kihozhassa a hordozható digitális hanglejátszókon és sok más audioeszközön tárolt referenciaanyagából.

Minden a csatlakozásról szól
»I have had hundreds of headphones through my hands. This is the flattest one. This is probably the most positive review that I´ve ever left on a product.«
DMS - Audio Youtuber

Mit tartalmaz a csomag?

 • HD 560S fejhallgató
 • 3 m-es kábel, 6,3 mm-es csatlakozóval
 • 6,3 --> 3,5 mm-es adapterrel

Műszaki jellemzők

 • Impedancia
  120 Ω
 • Frekvenciamenet
  12 Hz–38 kHz (-10 dB)
 • Hangnyomásszint (SPL)
  110 dB (1 kHz / 1 V RMS)
 • THD, teljes harmonikus torzítás
  < 0.05 % (1 kHz / 90 dB SPL)
 • Jack csatlakozódugó
  6,35 mm, 3,5 mm-es adapterrel
 • Jelátalakító típusa
  dinamikus, nyitott
 • Tömeg (kábel nélkül)
  240 g
 • Fülpárna alapanyaga
  Velúr

Letöltések

 • Biztonsági útmutató és a szabályozásra vonatkozó információk
  • Biztonsági útmutató és a szabályozásra vonatkozó információk HD 560S (3.2 MB) Letöltés