Microsoft

A Sennheiser az innovatív termékmegoldások képességeinek ötvözésével vásárlóit egyedülálló élményben kívánja részesíteni a konferenciák és a csapatmunka során. A Sennheiser a Microsoft Teams Certification Program büszke tagja. Ez a program olyan termékmegoldásokat választ, melyek képesek napjaink műszaki elvárásaival lépést tartani és kiváló teljesítményt nyújtani.

Compatible Sennheiser Products

TeamConnect Ceiling 2

A Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 mikrofon – Microsoft tanúsítvánnyal rendelkező DSP-vel együtt használva – a Microsoft Teams Rooms csapatmunka-központtal is kezelhető.
Legyen szó konferenciáról, csapatmunkáról vagy prezentációról: a TeamConnect Ceiling 2 páratlan élménnyé varázsolja a távoli résztvevők számára a találkozókat.

Sennheiser Global Alliances

Sennheiser Global Alliances

A Sennheiser Global Alliance egyéb olyan vállalatokkal és gyártókkal is stratégiai együttműködést folytat, akiknek szinten a Te mindennapi üzleti feladataid elvégzésének megkönnyítésén dolgoznak. Célunk, hogy egylépcsős megoldást kínáljunk számodra üzleti kommunikációs igényeid kielégítéséhez. További információk

Further questions?

You want to become a strategic partner or got any questions about the Sennheiser Global Alliances? Please fill out the form and we will get in touch with your shortly.