Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

GSP 550

A GSP 550 PC gaming headset kiváló minőségű 7.1-es Dolby Surround hangzást, zajkioltó, broadcast minőségű mikrofonja pedig kristálytiszta kommunikációt tesz lehetővé a páratlan, expanzív hangélmény érdekében. Nyitott akusztikája és fejlett ergonomikus kialakítása a kéttengelyes fém csuklópántrendszerrel és az állítható fejpánttal gondoskodik a rendkívül kényelmes viseletről.

SZERELKEZZ FEL!

Már van Sennheiser gaming headseted, és ki szeretnéd használni tartalék alkatrészeink és kiegészítőink nyújtotta lehetőségeket, vagy esetleg játékerősítőinkkel szeretnéd növelni headseted teljesítményét?

Itt megtalálsz minden, a termékeddel kompatibilis tételt.

GSP 600

A komoly játékosok komoly felszerelést igényelnek. Amikor a verseny fokozódik, a GSP 600 felveszi a tempót. Az ergonomikus fülpárnák és az állítható fejpánt felülmúlhatatlan kényelmet garantálnak. A robusztus fém csuklópántrendszer tökéletes illeszkedést és a mozgás szabadságát biztosítja, így zavartalanul élvezheted a páratlan minőségű hangzást.

Legyél partner!

Szeretnél pénzt keresni kedvenc játékod űzése és streamelése közben? Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz, hogy a Sennheiser Gaming partnere lehess!

GSX 1000

Az elsősorban játékokhoz tervezett GSX 1000 audioerősítő Sennheiser Binaural Rendering Engine-nel (binaurális hangzást lehetővé tevő motor) rendelkezik. Az úttörő 7.1-es Virtual Surround Algorithm fejlesztését a professzionális játékosok igényeire alapoztunk. Éld át az új dimenziókat megnyitó surround hangzást!

A játékok lényegét adó hangzás

A Sennheiser az egyetlen olyan hangfejlesztő cég, amely a játékok hangjának rögzítéséhez használt precíziós mikrofont és az azokat visszaadó headseteket is gyárt. Miért is keresnél bármilyen más gaming headset márkát?

Gaming-erősítők és -kiegészítők

Gaming-erősítők és -kiegészítők

Már van Sennheiser gaming headseted, és ki szeretnéd használni tartalék alkatrészeink és kiegészítőink nyújtotta lehetőségeket, vagy esetleg játékerősítőinkkel szeretnéd növelni headseted teljesítményét? További információk
#TheSoundGamesAreMadeOf
Valóban igaz. A Sennheiser az egyetlen olyan vállalat, amely nemcsak a gaming audio rögzítésére szolgáló precíziós mikrofonokat, hanem headseteket is készít a videojátékokhoz. Szóval miért is választanád bármelyik másik gaming-headsetmárkát?

Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

A hang kulcsfontosságú eleme mind a professzionális, mind az otthoni játéknak, és ha a játékban való fejlődésről beszélünk, akkor elengedhetetlen a megfelelő fejbeszélő megvásárlása. További információk

Miért a Sennheiser?

Miért a Sennheiser?

A játék ideje az Ön ideje, és minden Sennheiser játék fejbeszélőt egyetlen küldetéssel alkottak meg: hogy tiszta, magával ragadó, izgalmas hangélményt közvetítsen. Kattintson ide, ha meg szeretné tudni, hogy miért egy Sennheiser játék fejbeszélő a legjobb választás.
További információk

Gaming Downloads

Gaming Downloads

Az itt található letöltések segítenek a legtöbbet kihozni Sennheiser gaming headsetedből.
További információk

Contact us on Facebook

Contact us on Facebook

You can write directly to our gaming experts for product specific information, ideas or advice. További információk

Sponsorships

Sponsorships

Ismerd meg a Sennheiser Gaming családjának tagjait, valamint azokat, akiket büszkén támogatunk az e-sport színterén! További információk