GSP 370

Wireless Gaming Headset

With up to 100 hours of battery life, the wireless GSP 370 is the perfect gaming headset for everyone who loves the Sennheiser gaming sound but wants wireless freedom.

GSP 670

Wireless Gaming Headset

Freedom of movement, state-of-the-art low latency technology, superior Sennheiser sound performance for gaming, and up to 20 Hours of Battery life make the GSP 670 the ultimate wireless gaming headset.

GSP 600

Gaming Headset

A komoly játékosok komoly felszerelést igényelnek. Amikor a verseny fokozódik, a GSP 600 felveszi a tempót. Az ergonomikus fülpárnák és az állítható fejpánt felülmúlhatatlan kényelmet garantálnak. A robusztus fém csuklópántrendszer tökéletes illeszkedést és a mozgás szabadságát biztosítja, így zavartalanul élvezheted a páratlan minőségű hangzást.

GSX 1000

Gaming Amplifier

Az elsősorban játékokhoz tervezett GSX 1000 audioerősítő Sennheiser Binaural Rendering Engine-nel (binaurális hangzást lehetővé tevő motor) rendelkezik. Az úttörő 7.1-es Virtual Surround Algorithm fejlesztését a professzionális játékosok igényeire alapoztunk. Éld át az új dimenziókat megnyitó surround hangzást!

SZERELKEZZ FEL!

Gaming Amplifiers and Accessories

Már van Sennheiser gaming headseted, és ki szeretnéd használni tartalék alkatrészeink és kiegészítőink nyújtotta lehetőségeket, vagy esetleg játékerősítőinkkel szeretnéd növelni headseted teljesítményét?

Itt megtalálsz minden, a termékeddel kompatibilis tételt.

A játékok lényegét adó hangzás

A Sennheiser az egyetlen olyan hangfejlesztő cég, amely a játékok hangjának rögzítéséhez használt precíziós mikrofont és az azokat visszaadó headseteket is gyárt. Miért is keresnél bármilyen más gaming headset márkát?

Gaming-erősítők és -kiegészítők

Gaming-erősítők és -kiegészítők

Már van Sennheiser gaming headseted, és ki szeretnéd használni tartalék alkatrészeink és kiegészítőink nyújtotta lehetőségeket, vagy esetleg játékerősítőinkkel szeretnéd növelni headseted teljesítményét? További információk
#TheSoundGamesAreMadeOf
Valóban igaz. A Sennheiser az egyetlen olyan vállalat, amely nemcsak a gaming audio rögzítésére szolgáló precíziós mikrofonokat, hanem headseteket is készít a videojátékokhoz. Szóval miért is választanád bármelyik másik gaming-headsetmárkát?

Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

A hang kulcsfontosságú eleme mind a professzionális, mind az otthoni játéknak, és ha a játékban való fejlődésről beszélünk, akkor elengedhetetlen a megfelelő fejbeszélő megvásárlása. További információk

Miért a Sennheiser?

Miért a Sennheiser?

A játék ideje az Ön ideje, és minden Sennheiser játék fejbeszélőt egyetlen küldetéssel alkottak meg: hogy tiszta, magával ragadó, izgalmas hangélményt közvetítsen. Kattintson ide, ha meg szeretné tudni, hogy miért egy Sennheiser játék fejbeszélő a legjobb választás.
További információk

Gaming Downloads

Gaming Downloads

Az itt található letöltések segítenek a legtöbbet kihozni Sennheiser gaming headsetedből.
További információk

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk