Gaming Headset for PC, Mac, PS4 & Multi-platform

GSP 500 Gaming Headset

A GSP 500 gaming headset kifinomult hangminősége és lenyűgöző térszerű hangzása garantálja a magával ragadó játékélményt. Nyitott akusztikus kialakítása és fejlett ergonómiája páratlanul kényelmes viselést biztosít, új, robusztus kialakítása, kéttengelyes, fém csuklópántrendszere és állítható fejpántja testre szabható illeszkedést tesz lehetővé. A kristálytiszta kommunikációról pedig a stúdióminőségű, zajkioltó mikrofon gondoskodik.
HUF 66,990.00
Bruttó
Cikkszám 507261

FELÜLMÚLHATATLAN HANGHŰSÉG

A kiváló hanghűség elengedhetetlen, hogy eggyé válhass a játékkal. A GSP 500 egy nyitott kialakítású gaming headset, mely páratlanul valóságos, térszerű hangzással kápráztat el. Megnöveltük a mélyhangvisszaadást, megtartva az egyensúlyt a többi frekvenciával, hogy a játékhang részletessége és dinamikája teljesen magával ragadhasson.

FELÜLMÚLHATATLAN HANGHŰSÉG

PÁRATLAN KÉNYELEM

A GSP 500 páratlan kényelmét számos továbbfejlesztett funkció garantálja. A légáteresztő, puha fülpárnák ergonomikus kialakításuk révén még kényelmesebbé teszik a headset viselését. A GSP 500 nyitott kialakítása a hangvisszaadás javítása mellett hűs érzetet biztosít a füleknek.

PÁRATLAN KÉNYELEM

TESTRESZABHATÓ ILLESZKEDÉS

A testreszabható megjelenés az új, fém csuklópántrendszerrel és az innovatív állítható fejpánttal új minőségi szintet teremtett. A kéttengelyes, csuklópántos szerkezet és az állítható érintkezési nyomás segítségével a GSP 500 sokkal jobban idomul a fej méretéhez és az arc alakjához.

TESTRESZABHATÓ ILLESZKEDÉS

KRISTÁLYTISZTA KOMMUNIKÁCIÓ

A kommunikáció kulcsfontosságú, és hogy csapatod tagjai tisztán és érthetően halljanak, a GSP 500-at fejlett, stúdióminőségű, zajkioltó mikrofonnal szereltük fel, mely hatékonyan megszünteti a környező zajokat. A hajlítható mikrofonkar szabadon a megfelelő pozícióba állítható, így teljesen kizárhatod a légzési zajokat. A mikrofon lenémításhoz csupán hajtsd fel a mikrofonkart – és máris kint vagy a vonalból!

KRISTÁLYTISZTA KOMMUNIKÁCIÓ

PRECÍZ, NÉMET TECHNOLÓGIA

A GSP 500 magával ragadó hangminőségét biztosító új, továbbfejlesztett, nyitott rendszerű hangszóróit a Sennheiser tervezte és gyártotta. Minden hangszórót egyenként tesztelünk, így biztosítva a maximális minőséget és strapabírást. Mint minden headsetünkre, a GSP 500-ra is kétéves, nemzetközi garanciát vállalunk.

PRECÍZ, NÉMET TECHNOLÓGIA

MULTI-PLATFORM KOMPATIBILITÁS

A GSP 500 cserélhető kábelei révén több platformmal is kompatibilis, így egyaránt használható PC-vel, Mac-kel, valamint más, 3,5 mm-es jack aljzattal rendelkező konzollal is.

Megjegyzés: Egyes Xbox One vezérlők Xbox One stereo headset adaptert igényelnek, mely külön vásárolható meg.

MULTI-PLATFORM KOMPATIBILITÁS

Műszaki jellemzők

 • Szín
  fekete
 • Viselési mód
  Headband
 • Impedancia
  28 Ω
 • Csatlakozó
  2 x 3.5 mm (3-pole connectors) 1 x 3.5 mm (4-pole connectors)
 • Frekvenciamenet (Mikrofon)
  10–18,000 Hz
 • Frekvenciamenet (fejhallgató)
  10–30,000 Hz
 • Hangnyomásszint (SPL)
  107 dB SPL @ 1 kHz, 1V RMS
 • Fülrész
  Over-Ear
 • Kábelhossz
  2.5 m PC cable / 1.5 m Console cable
 • Jelátalakító típusa
  Dynamic, open
 • Tömeg
  358 g
 • Iránykarakterisztika
  Bi-directional ECM
 • Mikrofon érzékenység
  -47 dBV/PA

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk