Hogyan kell kiválasztani a legjobb játék fejbeszélőt?

A Sennheiser játék fejbeszélői olyan időtállóak, hogy évekig használhatja őket. Így mielőtt végleges döntést hozna a játékainak megfelelő, legjobb új fejbeszélő vásárlása ügyében, figyelembe kell vennie néhány szempontot.

Melyik platformhoz fogja használni?

A megfelelő fejbeszélő kiválasztásakor az első szempont, amit mérlegelnie kell, hogy mely platform(ok)on és milyen típusú játékokat játszik. Nem sajnáltuk a pénzt, hogy kifejlesszünk olyan játék fejbeszélőket, amelyek alkalmasak PS4™, ®, 3,5 mm-es hangkimenettel rendelkező konzolok, PC és Mac modellek számára.

Melyik platformhoz fogja használni?

Kényelem

Ha több órán keresztül játszik, akkor biztosnak kell lennie abban, hogy a fejbeszélő nem nyomja a fejét, hanem kényelmesen használható. Jóllehet a kényelem kulcsfontosságú egy játék fejbeszélő kiválasztásakor, a kényelem egyedi ízlés kérdése.

Sok éven keresztül, több száz különböző fejen teszteltük a fejbeszélőinket az optimális viselési kényelem biztosítása érdekében. Az összes fejbeszélőnk könnyű anyagból készült az optimális kényelem érdekében, így a játékot érzi, nem pedig a fejbeszélőt.

Fejbeszélője viselési módját, illetve azt is át kell gondolnia, hogy hogyan szeretné viselni a fejbeszélőt: kényelmes, ultra könnyű viselet a fülön (L), kényelmesen illeszkedve a fül körül (XL) vagy rendkívül kényelmes viselet a fül körül (XXL).

Kényelem

Mikrofon

Ha Ön játékos, és kommunikálnia kell más játékosokkal, akkor beépített mikrofonra van szüksége a játék fejbeszélőben. Fejbeszélőink külön minősítésű aláíró mikrofonnal vannak felszerelve. Ezek kiváló zajkioltást nyújtanak, így kristálytiszta minőségben beszélhet a játékostársaival. Ha értékes, egyedül eltöltött időt szeretne magának anélkül, hogy beszélne a többi játékossal, egyszerűen tolja fel a mikrofonkart, ezzel kiszáll a beszélgetésből.

Mikrofon

Nyitott vagy zárt?

Ha nem szeretné, hogy felmelegedjen a füle, és hallja a játékon kívüli környezet hangjait is anélkül, hogy túlzottan zavarná a környezetét, akkor nyitott játék fejbeszélőt érdemes választania.

Ha nem akarja, hogy zavarják játék közben, és Ön sem akarja zavarni a környezetét, akkor zárt játék fejbeszélőt érdemes választania. A haladó játékosok számára fontos előny, hogy zárt kivitel használata esetén akár zajos környezetben is hallani lehet a legapróbb zajokat is.

Nyitott vagy zárt?

Tartósság

Ha kiválasztotta az igényeinek megfelelő fejbeszélőt, akkor várhatóan évekig tudja majd használni a kiválasztott modellt. Német tervezésű technológiánkkal a játék fejbeszélőink nem csupán jól néznek ki, hanem időtálló kivitelűek is. Kizárólag csúcsminőségű anyagokat használunk a gyártáshoz, és a részletgazdaság is finoman kidolgozott. A hangszórók tervezése és gyártása saját, európai gyárainkban történt, a szálerősített kábel hosszú távú tartósságot nyújt a fejbeszélő számára.

Tartósság

Hangminőség

A kitűnő minőségű hangzás elengedhetetlen követelmény, ha a megfelelő játék fejbeszélő kiválasztásán gondolkodik.

A versenyeken és az otthoni játékban is alapvetően lényeges a játékon belüli és a környezetből származó hangok érzékelésének képessége. A léptek zajára, a lövések hangjára és a helyszínek jelzéseire adott villámgyors reakció nagy előnyt jelent, és biztosítja a játékon belüli magasabb szintre jutást.

A magával ragadó, akár 7.1-es térhatású hangzással rendelkező hangmező, vagy a sztereó játékhang kiválasztása függ a játszott játék típusától. Térhatású hangzással rendelkező fejbeszélőink Dolby® fejbeszélő technológiával készültek, és 7.1-es, virtuális térhatású hangzást nyújtanak, amelyek utánozhatatlanak hangszórókkal.

Hangminőség

Pótalkatrészek

Tudjuk, hogy nagyon szereti a fejbeszélőjét, és még évekig szeretné használni. Ezért eredeti minőségű pótalkatrészeket biztosítunk, például fülpárnákat, és bizonyos termékeken a kábeleket szerviztechnikusok is cserélhetik.

Pótalkatrészek

Miért a Sennheiser?

Miért a Sennheiser?

A játék ideje az Ön ideje, és minden Sennheiser játék fejbeszélőt egyetlen küldetéssel alkottak meg: hogy tiszta, magával ragadó, izgalmas hangélményt közvetítsen. Kattintson ide, ha meg szeretné tudni, hogy miért egy Sennheiser játék fejbeszélő a legjobb választás.
További információk

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk