Gaming Headset for PC, Mac, PS4 & Multi-platform

GAME ONE Gaming Headset

A professzionális gamerek kedvenc headsetje világszerte. A német tervezésű hangszóró technológia és a csúcsminőségű zajkioltó mikrofon rendkívüli hi-fi teljesítményt nyújt, így a headset helyett a játékra figyelhetsz.
HUF 69,900.00
Bruttó
Please choose a color:

Egyszerűen a legjobb

A GAME ONE az otthoni játszáshoz kínált headsetek legkiválóbbja. Vitathatatlanul a legkényelmesebb csúcskategóriás headset a piacon, amely egyben rendkívül precíz és természetes hangzásélményt is nyújt.

Egyszerűen a legjobb

A játékot érezd, ne a headsetet

A lendületet, az ütemet, az izgalmat és a félelmetes hangzást érezd – ne a headsetet. A GAME ONE gaming headset rendkívül precíz és természetes hangzásélményt kínál. A nyitott kialakítás biztosítja, hogy a levegő a fülhöz juthasson, így fejed akkor is könnyed és hűvös marad, ha órákig megszakítás nélkül játszol.

A játékot érezd, ne a headsetet

Puha és könnyű

Nem számít, hogy 30 percig, vagy egy egész éjszakán át játszol, a GAME ONE használatával nem izzadsz. A headset XXL méretű bársony fülpárnákkal és a párnázott fejpánttal rendelkezik. Ezek a jellemzők maximális kényelmet biztosítanak – a leghosszabb játékmenetek során is.

Puha és könnyű

Német tervezésű technológia

A GAME ONE modellben található két jelátalakítót németországi laboratóriumunkban fejlesztettük ki. A jelátalakítókat úgy alakítottuk, hogy a játék típusától függetlenül rendkívül precízen adják vissza annak hangját. Minden egyes egységet mechanikus és akusztikus tesztelés alá vetünk.

Német tervezésű technológia

Kristálytiszta kommunikáció

A GAME ONE gaming headseten található professzionális mikrofon a maga nemében egyedülálló. amely csúcsminőségű zajkioltást kínál, így kristálytiszta hangminőségben beszélgethetsz a játéktársakkal.

Kristálytiszta kommunikáció

Intuitív szabályzók

A jobboldali fülkagylóba épített hangerőszabályzóknak köszönhetően reakcióidőd lecsökken, mivel nem kell időt vesztegetned a szabályzókhoz tartozó kábel keresgélésével. A GAME ONE egy kényelmes mikrofonnémítási funkciót is kínál. Csak emeld fel a mikrofonkart és a hangod már nem is hallható.

Intuitív szabályzók

Többplatformos működés támogatása

A GAME ONE cserélhető kábelekkel rendelkezik, ami a 3,5 mm-es bemenettel rendelkező platformok széles választékával (PC, Mac, játékkonzol, mobiltelefon és tablet) történő használatot tesz lehetővé. Fegyvert csempészel egy trópusi szigeten vagy éppen csapattársaiddal beszélgetsz játék közben? Készülj fel a tökéletesen magával ragadó hangzásra, amely a játékok lényegét adja.

Többplatformos működés támogatása

Tökéletes párosítás

A Sennheiser az egyetlen olyan audio cég, amely a játékok hangjának rögzítéséhez használt precíziós mikrofont és a játszás közben használt headseteket is gyárt. Miért is keresgetnél bármilyen más gaming headset márkát?

Tökéletes párosítás

Az IO Interactive vezető hangzástervezője

Frans Galschiøt Quaade

„Azáltal, hogy Sennheiser eszközöket használunk a játékok hangjának kialakításánál, mindvégig nagyszerű és következetes hangzásélményt tudunk biztosítani, a gyártástól egészen a végfogyasztó felhasználásig.”

Frans Galschiøt Quaade

Műszaki jellemzők

 • Szín
  fekete
  fehér
 • Viselési mód
  Headband
 • Impedancia
  Fejhallgatók: 50 Ω
 • Csatlakozó
  2 x 3.5 mm (PC/Mac) & 1 x 3.5 mm (Console)
 • Frekvenciamenet (Mikrofon)
  Mikrofon: 50-16,000Hz
 • Frekvenciamenet (fejhallgató)
  Fejhallgató: 15-28,000 Hz
 • Hangnyomásszint (SPL)
  Fejhallgató: 116dB
 • Fülrész
  Fejhallgatók: around-the-ear, open acoustic design
 • Kábelhossz
  3 m (PC/Mac) & 1.2 m (Console)
 • Tömeg
  300 g
 • Iránykarakterisztika
  Mikrofon: Noise Cancelling
 • Érzékenység
  Mikrofon: -38 dBV at 94 dBSPL

Letöltések

 • EU Declaration of Conformity
 • Fact Sheets

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk