Legyél partner!

Szeretnél pénzt keresni kedvenc játékod űzése és streamelése közben? Egyszerűen annyit kell tenned, hogy a partnerbannereket vagy -linkeket felteszed a személyes streaming csatornádra, pl. a Youtube vagy Twitch oldaladra. Minden, az oldaladon keresztül eladott Sennheiser gaming headset vagy más Sennheiser termék után jutalékot kapsz. Mire vársz még?

Csatlakozz most

Mit takar a Sennheiser Gaming Affiliate Program?

A Sennheiser Gaming Affiliate Program egy pénzkereseti lehetőség azáltal, hogy bannereket vagy linkeket helyezel ki a személyes streaming csatornádra, pl. a Youtube vagy Twitch oldaladra, hogy rajongóidat és követőidet Sennheiser Webshop oldalára irányítsd*. Minden, az oldaladon keresztül eladott Sennheiser gaming headset vagy más Sennheiser termék után jutalékot kapsz.

*A Sennheiser Webshop jelenleg az alábbi országokban érhető el: USA, Kanada, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Dánia, Svédország, Finnország, Hollandia, Ausztrália, Kína, Dél-Korea.

Hogyan jelentkezhetek?

Kattints a „Csatlakozz most” gombra, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot, hogy beléphess a Sennheiser Gaming Affiliate Programba. A rendszer automatikusan küldeni fog egy jelentkezést visszaigazoló e-mailt.

Mit kell tennem, hogy Sennheiser Gaming Affiliate Partner legyek?

Feltétel, hogy streamer, youtuber vagy az online gaming világ részese legyél. A Sennheiser Gaming Affiliate Program nem csak arról szól, hogy mekkora az ismeretséged, hanem függ az általad kezelt tartalom minőségétől, valamint a belefektetett időtől és munkától is.

Mi teszi a Sennheiser Gaming Affiliate Programot érdekessé?

A Sennheiser Gaming Affiliate Program kivételes lehetőséget kínál arra, hogy jutalékot kapj nem csak a Sennheiser gaming tartozékok után, hanem az összes, a Sennheiser Webshopon elérhető termék után is. Sennheiser Gaming Affiliate Partnerként lehetőséged nyílik arra, hogy szurkolóid és követőid számára exkluzív ajánlatokat tegyél.

Mennyit kereshetek?

A határ a csillagos ég! A jutalék a nettó értékesítés 6%-a, ami minden egyes Sennheiser termékre vonatkozik, amelyet a Sennheiser Webshopra vezető egyéni linkeden keresztül értékesítettünk.

Hogyan kapom meg a jutalék összegét?

A jutalékokat a havi nettó értékesítéseid alapján számítjuk ki, és a termékek értékesítésének hónapja után 90 nappal kerülnek kifizetésre. A jutalékok partnerük, az Impact Radius közreműködésével kerülnek kifizetésre.

Hogyan tudom követni az eladásaimat és a jutalékaimat?

Az Impact Radius kezelőfelületét használva elérheted a napi jelentéseket, melyek minden szükséges információt tartalmaznak.

További információkért, valamint kérdés esetén a következő e-mail címen léphetsz velünk kapcsolatba: [email protected]

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk