Gaming Downloads

Az itt található letöltések segítenek a legtöbbet kihozni Sennheiser gaming headsetedből. Megjegyzés: nem minden headsethez szükséges illesztőprogram telepítése, így ha a headseted nem szerepel az oldalon található listán, az azt jelenti, hogy nincs szükséged illesztőprogramra.

Sennheiser Gaming Suite

Compatible with the GSP 670 and other Digital Products, the Sennheiser Gaming Suite allows customizing the sound to make it fit your needs and audio preferences.

Sennheiser Gaming Suite

Sennheiser gaming suite

 • Sennheiser Gaming Suite Download

 • Latest Update

  • GSP 670 version: 3.1.34
   GSA 70 version: 3.0.34

   1. General Stability Improvements.
   2. Fixed an issue that caused delay on the GSP 670 Microphone.
   3. Reduced noise on the speaker path.
   4. Faster connection establishment after being out of range.
   5. Improved security during pairing process.

Surround Dongle Downloads

Merülj el teljesen a 7.1 Dolby Surround hangzás élményében! A simulékony Surround Dongle és a felhasználóbarát PC-szoftver játék közben a tökéletes verseny és elmerültség élményét kínálja.

Surround Dongle Downloads

3D G4ME 1

A 3D G4ME 1-et csapatunk úgy fejlesztette ki, hogy headsetedhez tökéletesen illeszkedjen, és lehetővé tegye a PC alaplapba integrált hangkártyájától független használatot.
A 3D G4ME 1 tökéletesen, búgás és fütyülés nélkül alakítja át a mikrofon hangját, és a leghalkabb suttogástól a leghangosabb kiabálásig mindent könnyedén ad vissza.

A Dolby Headphone 7.1 térhatású hangzás valósághű térhatású hangélményt ad, melyben a különböző irányokból érkező hangokat tisztán lehet hallani a leghalkabb lépészajoktól kezdve egészen a földrengésszerű effektekig.

3D G4ME 1

GSX 1000 & GSX 1200 PRO

Az elsősorban játékokhoz tervezett GSX audioerősítő Sennheiser Binaural Rendering Engine-nel (binaurális hangzást lehetővé tevő motor) rendelkezik. Az úttörő 7.1-es Virtual Surround Algorithm fejlesztését a professzionális játékosok igényeire alapoztunk. Éld át az új dimenziókat megnyitó surround hangzást! PC-vel és MAC-kel egyaránt használható.

GSX 1000 & GSX 1200 PRO

Special Editions

Időnként olyan korlátozott kiadású vagy special edition gaming termékeket fejlesztünk ki, amelynek nincsen saját termékoldala. A termékre vonatkozó letöltések ebben a szakaszban találhatók.
Megjegyzés: azok a termékek, amelyek nem képezik a Special Edition sorozat részét az alábbi felsorolásban nem szerepelnek. Vonatkozó dokumentumaik pedig honlapunk termékspecifikus oldalain találhatók.

Special Editions

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk