Gaming Headset for PC, Mac, PS4 & Multi-platform

GAME ZERO Gaming Headset

A Sennheiser „Ergonomic Acoustic Refinement” technológiájával rendelkező GAME ZERO verhetetlenül precíz és tiszta hangzást közvetít. Az egyedileg gyártott, festett acél fülkagyló-rács biztosította, korszerűsített, zárt kialakítás kívül tartja a környező zajt, így a játék leghalkabb részleteit is hallod.
HUF 59,990.00
Bruttó
Cikkszám 506079

PÁRATLAN KÉNYELEM

A GAME ZERO-nál visszatértünk oda, ahonnan indultunk, és egészében újragondoltuk a gaminghez társított kényelmi elképzelést. Célunk a piac legkényelmesebb és legjobb hangzását nyújtó zárt kialakítású, professzionális headsetjének létrehozása volt. Úgy gondoljuk, teljes sikerrel jártunk!

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS

A GAME ZERO merőben új fülpárna-kialakítással rendelkezik, melyet professzionális pilóta-headsetjeinkből fejlesztettünk tovább. A fülpárnák vastag műbőrből és háromrétegű memóriahabbal készültek. A fülpárnák alja vastagabb, hogy a fület teljesen körbe tudják zárni. Ez megakadályozza a hang kiszivárogását, és zavartalan játékélményt biztosít.

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS

TÖKÉLETES JÁTÉKÉLMÉNY

A fülek körül minden rést kizáró új kialakítás, párnázáshoz felhasznált anyagok és memóriahab kombinációja teszi a GAME ZERO-t a jelenlegi legcsendesebb gaming headsetünkké. Semmilyen külső zaj nem juthat be, és afelől is biztos lehetsz, hogy a körülötted lévők sem hallanak semmit a játékból.

TÖKÉLETES JÁTÉKÉLMÉNY

NÉMET TERVEZÉSŰ TECHNOLÓGIA

A GAME ZERO két átalakítóját németországi laborjainkban fejlesztettük ki. A játék hangzásának rendkívüli pontosságú visszaadására hangoltuk, függetlenül attól, milyen típusú játékhoz használod, illetve minden egyes részét mechanikusan és akusztikusan is teszteltük.

NÉMET TERVEZÉSŰ TECHNOLÓGIA

Kristálytiszta kommunikáció

A GAME ZERO gaming headset professzionális mikrofonja a maga nemében egyedülálló. Kiváló zajkioltást nyújt, hogy kristálytiszta minőségben beszélhess a többi játékossal.

Kristálytiszta kommunikáció

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK

A jobb oldali kagylóba integrált hangerő-szabályozóval a reakcióidő lecsökken, mivel nem kell időt töltened a kábelen levő kezelőszervek keresésével. A GAME ZERO továbbá kényelmes mikrofonnémítási funkciót is tartalmaz. Egyszerűen hajtsd fel a mikrofonkart, és máris kiszálltál a vonalból.

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK

TÖBB PLATFORMOS KOMPATIBILITÁS

A GAME ZERO cserélhető kábelei lehetővé teszik, hogy több platformmal is kompatibilis legyen, úgymint PC-vel, Mac-kel, konzolokkal, mobilokkal vagy tabletekkel, amelyek rendelkeznek 3,5 mm-es jack bemenettel. Készülj fel a teljes elmerülést nyújtó hangzásvilágra, akár akció közben egy trópusi szigeten, a csapattársakkal történő taktikai megbeszélés alatt vagy a „The Sound Games Are Made Of” élményt élvezve.

TÖBB PLATFORMOS KOMPATIBILITÁS

ÖSSZECSUKHATÓ KIALAKÍTÁS ÉS HORDTÁSKA

Annak érdekében, hogy egy LAN-rendezvényre menet headseted ne karcolódjon össze, a GAME ZERO-t egyedülállóan összehajtható kialakításúra terveztük, ami lehetővé teszi, hogy teljesen összehajtsd, és a hozzá tartozó kemény hordtáskában tárold.

ÖSSZECSUKHATÓ KIALAKÍTÁS ÉS HORDTÁSKA

A TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS

A Sennheiser az egyetlen olyan hangfejlesztő cég, amely maga gyártja mind a játékok hangjainak rögzítésénél használt precíziós mikrofont, mind a játék közben használt headseteket. Miért is választanál más márkájú gaming headsetet?

A TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS

Lead Sound Designer, IO Interactive

Frans Galschiøt Quaade

"When developing game audio with Sennheiser equipment I make sure that the player gets perfect audio and can experience the game exactly as I mixed it"

Frans Galschiøt Quaade

Műszaki jellemzők

 • Szín
  fekete
  fehér
 • Viselési mód
  Headband
 • Impedancia
  Fejhallgatók: 50 Ω
 • Csatlakozó
  2 x 3.5 mm (PC/Mac) & 1 x 3.5 mm (Console)
 • Frekvenciamenet (Mikrofon)
  Mikrofon: 50 Hz - 16,000 Hz
 • Frekvenciamenet (fejhallgató)
  Fejhallgatók: 15 Hz - 28,000 Hz
 • Hangnyomásszint (SPL)
  Fejhallgatók: 108 dB
 • THD, teljes harmonikus torzítás
  Fejhallgatók: < 0.1%
 • Fülrész
  Fejhallgatók: around-the-ear, closed acoustic design
 • Kábelhossz
  3 m (PC/Mac) & 1.2 m (Console)
 • Tömeg
  300 g
 • Iránykarakterisztika
  Mikrofon: Noise-Cancelling
 • Érzékenység
  Mikrofon: -38 dBV at 94 dBSPL

Letöltések

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity, GAME ZERO (290 KB) Letöltés

 • Fact Sheets