Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Fülhallgatók

Kicsik, kényelmesek és nagyszerű hangzást kínálnak, amely a szó szoros értelmében közvetlenül a füledbe hatol. Ez Sennheiser minőség – vidd magaddal legközelebb munkába menet, futáshoz, vagy egyszerűen csak élvezd otthonod kényelmében.

Hallójáratba dugható fülhallgatók, melyek a legközelebb hozzák zenédet a füledhez. Kis konstrukció, nagy hangzás.

Elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek bármilyen zsebben. Valamint minden más fejhallgató konstrukciónál közelebb hozzák hozzád a hangot. Mindamellett annak érdekében, hogy tényleg nagyszerűen szóljanak, tökéletesen kell illeszkedniük. Erről különböző méretű füldugók, valamint jól megtervezett fülhurkok gondoskodnak. A kiváló minőségű, hallójáratba dugható fülhallgatók tökéletes választást jelentenek utazók vagy fitneszteremben sportolók számára.

A Sennheiser a hallójáratba dugható modellek széles választékát kínálja: a csúcsminőségű audiofil modellektől kezdve a vízálló sportmodellekig. Beépített távvezérlővel rendelkező vezetékes, illetve Bluetooth® headsetek is kaphatók – tökéletes választást jelentenek, ha frissíteni szeretnéd okostelefonod hangzását.

28 Találatok

Filter

Csatlakoztatási lehetőségek

(Mobil)telefonok és tabletek
Apple iPhone, iPod & iPad
egyéb mobiltelefon
egyéb MP3 lejátszó
Android
Home Audio
HiFi-rendszer
Játékkonzolok
Multi Platform
PC
Mac
  • Fedezd fel a mozgás örömét a Sennheiser CX SPORT hallójáratba dugható, vezeték nélküli headsettel. A... További információk
HUF 39,900.00

Bruttó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.