Fülhallgatók

Kicsik, kényelmesek és nagyszerű hangzást kínálnak, amely a szó szoros értelmében közvetlenül a füledbe hatol. Ez Sennheiser minőség – vidd magaddal legközelebb munkába menet, futáshoz, vagy egyszerűen csak élvezd otthonod kényelmében.

Hallójáratba dugható fülhallgató: kicsi méret, nagy hang.

Elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek bármilyen zsebben. Valamint minden más fejhallgató konstrukciónál közelebb hozzák hozzád a hangot. Mindamellett annak érdekében, hogy tényleg nagyszerűen szóljanak, tökéletesen kell illeszkedniük. Erről különböző méretű füldugók, valamint jól megtervezett fülhurkok gondoskodnak. A kiváló minőségű, hallójáratba dugható fülhallgatók tökéletes választást jelentenek utazók vagy fitneszteremben sportolók számára.

A Sennheiser a hallójáratba dugható modellek széles választékát kínálja: a csúcsminőségű audiofil modellektől kezdve a vízálló sportmodellekig. Beépített távvezérlővel rendelkező vezetékes, illetve Bluetooth® headsetek is kaphatók – tökéletes választást jelentenek, ha frissíteni szeretnéd okostelefonod hangzását.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.