Fejhallgató Hifi Sztereó

HD 598SR

A Sennheiser hátul nyitott, kagylós kialakítású HD 598SR fejhallgatója a komoly zenerajongók számára készült – kizárólag az Amazonon keresztül, vagy közvetlenül a Sennheisertől szerezhető be. Az audio specialista jelátalakító technológiájával működő fejhallgató kivételes hangminőséget kínál, a leghosszabb zenehallgatások során is páratlan kényelemről gondoskodva.
Cikkszám 507365

ÉLVEZD KEDVENC MŰSORSZÁMAID LEGTELJESEBB POMPÁJUKBAN.

Ha a nagyszerű zeneiséget keresed egy fejhallgatóban, akkor ne keress tovább: a Sennheiser HD 598SR alakjában megtaláltad. A sikeres HD 598 fejhallgatónak ez a különleges változata kiváló teljesítményt és értéket kínál. A Sennheiser E.A.R. technológiájának és a hátul nyitott akusztikai kialakításnak köszönhetően ez a fejhallgató hihetetlenül természetes, részletgazdag és az ínyencek által hőn áhított, hangszínét tekintve kiegyensúlyozott hangzást kínál.

A HD 598SR az Amazonon keresztül, vagy közvetlenül a Sennheiser webshopjában, illetve márkaüzleteiben szerezhető be.

A Sennheiser HD 598SR lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorszámaid kivételes hangminőségben és páratlan kényelem mellett élvezhesd. A hátul nyitott, nagyméretű, kagylós fülrész és a kényelmesen puha fülpárnák órákon át kellemessé teszik a zenehallgatást. Nemcsak a zene számára, hanem füleid szellőzéséhez is elegendő hely áll rendelkezésre.

A kiváló minőségű Sennheiser hangzás még sohasem volt ilyen kényelmes.

Nem számít, milyen zenét szeretsz, fantasztikusan fog szólni

Az igazi zenei tehetség nem egy bizonyos stílus vagy műfaj függvénye. Ezért mindegy, milyen fajta zenét szeretsz, a HD 598SR fejhallgatót otthoni szórakoztatórendszeredhez vagy mobileszközödhöz csatlakoztatva a zenehallgatás még élvezetesebb lesz számodra. A nagyméretű fülrész, valamint a hátul nyitott, kagylós kiaIakítás tökéletesen megfelelő környezetet teremt a széles és áttetsző hangzáskép kibontakozásához. Ahol minden apró részlet méltó figyelmet és teret kap.

Kiváló minőségű alkotóelemek a kellemes zenehallgatási élmény jegyében

Amióta csak 70 évvel ezelőtt megalakult, a Sennheiser mindig is innovatív erőt képviselt a magas színvonalú hangzás világában. A professzionális stúdiókban csakúgy, mint az otthoni szórakoztatás terén. A HD 598SR által képviselt rendkívüli hangzásélmény élvezetessé teszi számodra a zenehallgatást. A saját fejlesztésű jelátalakítók például olyan alumínium lengőtekercseket használnak, amelyek nagyfokú hatékonyság és rendkívül alacsony torzítás mellett kiváló dinamikai jellemzőket kínálnak.

Kiváló minőségű alkotóelemek a kellemes zenehallgatási élmény jegyében

Az E.A.R. technológia jobb hangzást biztosít

A HD 598SR immerzív hangzása mögött rejlő titok a Sennheiser E.A.R. (Ergonomic Acoustic Refinement) elnevezésű, különleges újítása. Ez a technológia a fülkagylókon belül speciálisan elhelyezett jelátalakítókat alkalmaz, melyek az audio jeleket közvetlenül a fülbe irányítják. Így valósághűbb és térszerűbb hallgatási élmény jön létre – mintha nem is fejhallgatóval hallgatnád a zenét.

Az E.A.R. technológia jobb hangzást biztosít

Csak a hangzást érzékeled

Despite the strong and durable build of HD 598SR, you will hardly notice wearing it. Exceptionally light, equipped with a high-quality padded leatherette headband and luxuriously soft fabric ear pads, the breathable open-backed HD 598SR will virtually dissolve, leaving only your favorite music to surround you.

Csak a hangzást érzékeled

Fejhallgatóból headset, másodpercek alatt

Az otthoni és útközbeni használatra egyaránt felkészített HD 598SR a 6,3-3,5 mm-es adapter mellett tartozékként két leválasztható kábelt is kínál. Az egyik egy 3 m-es kábel 6,3 mm-es csatlakozódugóval, otthoni szórakoztatóelektronikai rendszerekhez. A másik egy 1,2 m-es kábel 3,5 mm-es csatlakozódugóval hordozható eszközökhöz, amely a zenelejátszás és a telefonhívások kezeléséhez kábelbe épített távvezérlővel és mikrofonnal is rendelkezik, és amely segítségével a HD 598SR könnyedén headsetté alakítható.

Fejhallgatóból headset, másodpercek alatt

Mit tartalmaz a csomag?

 • HD 598SR fejhallgató
 • 3 m-es kábel / 6,3 mm-es egyenes csatlakozódugóval
 • 1,2 m-es, beépített PTT vezérlővel rendelkező kábel / 3,5 mm-es egyenes csatlakozódugóval
 • 6,3-3,5 mm-es adapter

FAQ

 • Is there a shorter cable available for the HD 500 Series (HD 518, HD 558, HD 598) headphones?

  A shorter (approximately 4 foot) straight cable with a 3.5 mm connection is available for our HD 500 Series (HD 518, HD 558, HD 598) headphones. 

  The shorter cable is part number #505638 and can be ordered from our Sales Department on 1-(877)-736-6434 Ext: 1.  HD 598SR ( #507365 )
 • What headphones can connect directly into a optical audio output?

  The number of wireless headphones (regardless of manufacturer) that will connect directly to a optical audio output is actually quite limited. The Sennheiser RS 175, RS 185 and RS 195 Wireless Headphones have the ability to connect directly to a digital optical output that is outputting a PCM signal.

  The alternate way to connect to a digital output is to use a digital to analog decoder which will take the digital signal and change it into an analog signal. When using a digital to analog decoder any analog headphones have the ability to be connected to a digital output.

  NOTE: The Digital to Analog Decoder we recommend is the OREI DA 34 as it is a good quality component that not too expensive but does not compromise the audio quality.  HD 598SR ( #507365 )

Műszaki jellemzők

 • Impedancia
  50 ohm
 • Frekvenciamenet
  12- 38,500 Hz
 • Hangnyomásszint (SPL)
  112dBSPL (1kHz/1Vrms)
 • THD, teljes harmonikus torzítás
  <0.1% (1kHz, 100dBSPL)
 • Kábelhossz
  3m / 1.2m

Letöltések

 • EU Declaration of Conformity
  • EU Declaration of Conformity HD 500 series (330 KB) Letöltés

  • EU Declaration of Conformity HD 500 Series (510 KB) Letöltés