Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

evolution wireless G4

Lépést tart Önnel.

Az evolution wireless negyedik generációja a professzionális vezeték nélküli technológiát még rugalmasabbá, még egyszerűbbé és még biztonságosabbá teszi. Zenészek, filmesek, kongresszusi és előadótermi előadók számára: G4 – egy rendszer, amely az emberekkel együtt fejlődik.

A tökéletes vezeték nélküli rendszer, mely az emberekkel együtt fejlődik. A világsikerű Sennheiser sorozat negyedik generációja a rugalmasság, az egyszerű kezelés és a biztonság terén mindenkit lenyűgöz. Turné vagy külső forgatás, konferencia vagy előadóterem – a G4 mindenhová elkíséri.

evolution wireless G4

LIVE HANG

A 100-as sorozat a kis színpadoktól a nagy arénákig mindent lefed, ahonnan a zenészek és az előadók a közönséget megszólíthatják, és eközben akár 12 csatorna egybefogására is képes, az 500-as sorozat 88 MHz-es sávszélessége pedig a többcsatornás alkalmazásoknál a legkritikusabb profikat is képes meggyőzni.

KÖZVETÍTÉS ÉS FILM

A speciálisan a mobil újságírás számára kifejlesztett 100-as sorozat ipari szabvánnyá vált, és mindenütt használják, ahol mindent gyorsan és biztonságosan egy felvétel alatt kell összehangolni. A teljesen új 500-as sorozat maximális sávszélességének köszönhetően még a nagyobb forgatásoknál is megbízható hangátvitelt garantál.

ÜZLET ÉS OKTATÁS

A 300-as sorozattal a Sennheiser a rugalmasság fokozása mellett a munkafolyamatokhoz is nagyobb támogatást biztosít. A Sennheiser Control Cockpit alkalmazás távvezérlés és felügyelet funkcióival a G4 a legsokoldalúbb üzleti és oktatási rendszer.

Vezeték nélküli technológia soha nem volt még ennyire rugalmas.

Fellépés egy klubban? Nagy fesztivál színpad? Külső forgatás? Előadóterem? Konferencia? A G4 mindezzel elbír. A 100-as sorozattal most 12 csatorna egy másodperc alatt összekapcsolható – mindez időt takarít meg a beállításnál. A 300-as és 500-as sorozat ráadásul 88 MHz-es sávszélességgel rendelkezik.

Vezeték nélküli technológia soha nem volt még ennyire rugalmas.

Egyszerűség érkezik a komplex kiépítésekbe.

Árkategóriájában a G4 a legkönnyebben kezelhető professzionális rendszer.
A gyors és egyszerű üzemeltetésről a rendszer központi elemén, a True Diversity vevőn található intuitív kijelző gondoskodik. A Wireless Systems Manager szoftver (300-as és 500-as sorozat) és a Control Cockpit alkalmazás (300-as sorozat) a többcsatornás berendezések felügyeletét jelentősen leegyszerűsíti, és garantálja a tökéletes munkafolyamatot.

Egyszerűség érkezik a komplex kiépítésekbe.

Kompromisszumok nélküli átviteli biztonság.

Akár 100 méterig (330 lábig) tökéletes hang, 50 mW adóteljesítmény (300-as és 500-as sorozat) és visszacsatolás-mentes mikrofonkapszula – ez tökéletes átviteli biztonságot jelent egészen az utolsó sorokig. A G4 teljesítménye különösen ott tud teljesen kibontakozni, ahol egy felvétel alatt mindent össze kell hangolni, például külső forgatáskor, több másik forgatócsoport mellett dolgozva. A G4-re mindig és mindenhol hagyatkozhat.

Kompromisszumok nélküli átviteli biztonság.

Még több lehetőség.

Az Evolution wireless minden elképzelhető alkalmazáshoz megfelelő. A Sennheiser a G4-hez néhány újabb készletet is kifejlesztett: ilyen a 100-as Combo készlet (kézi és kitűzőmikrofon), egy teljesen új 500-as sorozat nagyobb filmforgatásokhoz, valamint egy alapkészlet a 300-as sorozathoz (üzleti és oktatás), melyekkel a rendszerét tetszés szerint, egyben kedvező áron bővítheti ki.

Még több lehetőség.