evolution wireless G3

Tudod, hogy képes vagy rá

Ez a vezeték nélküli sorozat mindazok számára ideális megoldás, akik a lehető legtöbbet kívánják kihozni színpadi felszerelésükből: erőteljes, lebilincselő hangzást, tökéletes masszivitást és megbízhatóságot.

Professional wireless solutions for large stages and multi-channel applications

One system for exacting demands: G3 combines analog system benefits with sophisticated third generation technology. What this gives you: Extreme ease-of-use for up to 32 channels, huge UHF bandwidth, synchronization via software (ew 300 G3 and better) or infrared, and sophisticated antenna technology to truly satisfy all stage conditions. Tried & tested features make the configuration, channel management and operation all child's play. The three G3 Series ew 100, ew 300 and ew 500 meet every expectation in these respects – by professionals for professionals.

Be it vocal, instrument, wireless monitoring or audio for video - Sennheiser's evolution wireless G3 system offers the perfect and reliable wireless solution for your audio challenge.

Rendelkezésre áll – teljes bizonyossággal

Kiterjesztett 42 MHz-es sávszélesség, összesen 1680 frekvencia és 20 fix frekvenciabank – olyan események számára, amelyek az átviteli kapcsolatok sokaságát igénylik, az ew G3 bőséges mozgásteret kínál. A True Diversity technológia eredeti tartalékcsatornákat alkalmaz a hibátlan vételi minőség érdekében, míg a soundcheck üzemmód érzékeli a javítható színpadi térerősségeket. Pilotjel vezérelt zajzár az interferencia-mentes működés érdekében. 1G8-as eszközökre szóló UK működési engedélyek a www.pmse.co.uk weboldalra látogatva szerezhetők.

További lehetőségek – egyszerűen

Minden esemény egyedi – az ew G3 mindennel fel van vértezve, hogy közvetítse ezeket. A sorozat akár 32 párhuzamos rádiókapcsolatot is biztonsággal kezel – legyenek azok komplex színpadi show-k vagy nagyszabású zenekari előadások. Kiegészítők , antennák és elosztók széles választéka – a rendszer gyakorlatilag minden színpadi forgatókönyvre tökéletesen fel van készítve.

Gyermekjáték

Az ew G3 egyszerű beállítási funkciói drasztikusan lecsökkentik a beállításhoz szükséges időt. A pásztázási funkció például érzékeli a szabad csatornákat, míg az infravörös szinkronizáció a vevő- és adóegység szinkronizálásában segít – természetesen teljesen automatikusan. A felhasználóbarát működést a minden fontos adatot megjelenítő, háttérvilágítással ellátott grafikus kijelző, valamint a logikus felépítésű felhasználói kezelőfelület segíti. A könnyebb használatot szolgálja a WSM (Wireless Systems Manager) is: ez a szoftver lehetővé teszi a 300-as és 500-as sorozat átviteli kapcsolatainak, valamint a felvétel és a jelerősség-elemzés laptopon keresztül történő kezelését.

Vocal

Hangzás, ahogy és ahol akarod.

Az evolution Wireless G3 a legendás evolution mikrofonkapszulák sokoldalúságával tarsolyában tökéletesen alkalmazkodik minden énekstílushoz. Egy sor dinamikus- és kondenzátorkapszula kapható kardioid és szuperkardioid verzióban. Némely szett 1800 MHz-es (1G8) változatban is kapható. Ha pedig „szabadkezes” működésre van szükség, a G3 első osztályú headsetválasztékából is válogathatsz.

Hangszer

Bármely húroshangszeres meg tud lenni vezetékek nélkül.

A kisméretű, strapabíró G3 sorozatú zsebadók korlátlan mozgásszabadságot biztosítanak a színpadon. A gitárosok, vonós- és fúvóshangszeresek, valamint basszisták számára tervezve – elvégre minden frekvenciatartomány lenyűgöző 25 Hz-nél indul. Rendkívül praktikus: a hangszeres szett egy beépített hangolóval is rendelkezik. És azok számára, akik inkább a tipikus kábeles hangzást kedvelik, egy emulátor áll rendelkezésre melynek kiválasztásával pontosan ezt érhetik el.

Vezeték nélküli monitoring

A monitor mixnek a fülben kell szólnia – közvetlenül

Kristálytiszta hangzás, hatalmas átviteli teljesítmény és kiváló minőségű vétel – a G3 professzionális vezeték nélküli monitorrendszerei lehetővé teszik, hogy a művészek megbízhatóan és pontosan azt hallják, amire szükségük van. Amellett, hogy ezek a szettek olyan rendszerek, amelyek egyszerűbbek már nem is lehetnének, legfőképpen gazdag felszereltségükkel, masszív fémházukkal és csúcsminőségű IE 4 hallójáratba helyezhető fülhallgatóikkal keltenek mély benyomást.

G3 hang videofelvételekhez

Masszív fémház nyújt védelmet az adó- és vevőegységek számára a külső behatások ellen, miközben kifinomult technológia gondoskodik az audio jelek megbízható átviteléről. Ezek közé a jellemzők közé tartozik az Adaptive Diversity technológia és a pilotjel vezérelt zajzár. A G3 rendkívüli hangminősége az elsőrendű HDX kompandernek, a kiterjesztett NF frekvenciamenetnek (amely a mély hangokat is valósághűen képezi le), valamint a megnövelt audio érzékenységnek tulajdonítható.

A G3 rendkívül rugalmasan telepíthető, mivel a szetteket minden elképzelhető alkalmazás figyelembevételével tervezték, amihez a kiegészítők széles választéka társul. És a rendszer használata nem is lehetne egyszerűbb: egy pásztázási funkció keresi a szabad csatornákat, az adóegységek szinkronizálása infravörös kapcsolaton keresztül történik, a háttérvilágítással ellátott grafikus kijelző pedig intuitív felhasználói élményről gondoskodik.

...vagy digitális?

...vagy digitális?

evolution wireless D1 – Ideális megoldás zenekarod számára: megbízható, egyszerűen használható az intelligens erősítésoptimalizálásnak köszönhetően – mindez a 2,4 GHz-es tartományban. Nincs szükség regisztrációra. Nincsenek járulékos költségek.
További információk

Newsletter subscription