IE 80 S

A híres IE 80 modellre épülő IE 80 S hallójáratba dugható fülhallgató az esztétikus megjelenés és a professzionális működés különleges kombinációját újabb szintre emeli. A minden apró részletében tökéletesített IE 80 S pompás eredeti hangzást kínál, rendkívüli hanghűség és tisztaság biztosításával. A prémium minőségű konstrukcióval rendelkező fejhallgató csúcskategóriás audiofil modelljeink új külső jegyeit viseli magán. A tökéletesített akusztikai teljesítményt és a személyre szabási lehetőségeket szolgálják a Comply™ memóriahab füldugók és a különféle kábelek használatának lehetősége. Fedezd fel a fejlődést!
HUF 125,990.00
Bruttó
Cikkszám 507448

Most a Sennheiser audiofil sorozatába nyersz betekintést.

Két terület legjobb tulajdonságainak ötvözése (makulátlan, fenséges hangminőség és elegáns, praktikus kialakítás, professzionális audio alkatrészekkel) – az IE 80 S azt a törekvésünket testesíti meg, mely szerint folyamatosan olyan forradalmian új megoldásokon dolgozunk, amelyek a hangzást még hatásosabb és magával ragadóbb élménnyé varázsolják. Audiofil választékunk részeként nemcsak az audiofil ügyfelek magas szintű igényeit elégíti ki, hanem egy csúcstechnológiát képviselő és egyben tetszetős megjelenésű megoldás kíván lenni. A meglehetősen kompakt méretből adódóan ez kihívást jelentő feladat volt számunkra, melynek megoldására büszkék vagyunk.

A hallható, érezhető és látható fejlődés

Egy már egyébként is kiváló dolog további tökéletesítése a mérnökök legmagasabb szintű tudását igényli. Amikor olyan csúcskategóriás termékekről van szó, mint az IE 80 S, a rendkívüli hangminőség a részletekben rejlik. Azon dolgoztunk hát, hogy minden egyes részéből még többet hozzunk ki. A házból, a fülrészből, valamint nem utolsósorban a megjelenésből és a kiegészítőkből. Ezek együttesen ismét kiterjesztik a csúcskategóriás hallójáratba dugható fülhallgatók minőségének határait.

A hallható, érezhető és látható fejlődés

Kiváló minőség – dióhéjban

Ha csúcskategóriás hallójáratba dugható fülhallgató fejlesztéséről van szó, az egyes alkotóelemeknek nagyon kicsi méretben is kiváló tulajdonságokkal kell rendelkezniük. Így az IE 80 S kompakt dinamikus hangszóró-rendszere lélegzetelállító hangzásképet közvetít, rendkívüli hanghűséggel és tisztasággal. Maximalista mérnökeink az IE 80 S rendszert nagy szakértelemmel hangolták, hogy a kompakt fülhallgató a legcsiszoltabb akusztikai teljesítményt nyújtsa. Mindazonáltal a fülhallgatóhoz egy egyedülálló eszköz is tartozik, melynek segítségével a frekvenciamenetet egyedei ízlésednek megfelelően szabályozhatod.

Kiváló minőség – dióhéjban

Tiszta hangzás, a füledhez egészen közel

A hallójáratba dugható fülhallgatók esetében a kiváló hangzásélmény biztosításához elengedhetetlen a megfelelő illeszkedés. Az IE 80 S teljes mértékben személyre szabott illeszkedést biztosít, tökéletesebben kialakított házzal és nagyobb füldugó választékkal, egy komplett Comply™ memóriahab S/M/L füldugó készletet is beleértve. A fejlődés mind hangzás, mind kényelem tekintetében határozottan érzékelhető. Továbbá a rendkívül hatékony, akár 26 dB-es zajcsillapításnak köszönhetően még zajos környezetben is élvezni tudod zenéid legfinomabb részleteit is.

Tiszta hangzás, a füledhez egészen közel

Csúcskategóriás mobilitás

A hallójáratba dugható fülhallgatók tökéletes választást jelentenek mobil életvitel esetén. Így az IE 80 S fülhallgatót rendkívül masszív házzal és a Sennheiser ismert, saját fejlesztésű 2-érintkezős csatlakozójával szerelt strapabíró, cserélhető kábellel láttuk el, ami az egyéni ízlésnek megfelelő személyre szabást tesz lehetővé. Opcionális fülakasztók is rendelkezésre állnak, melyek még biztosabb illeszkedést és még kényelmesebb viseletet tesznek lehetővé, akkor is, amikor az út egyenetlenné válik. És hogy mindezek védelme stílusos legyen, az IE 80 S egy vadonatúj hordtáskával kerül forgalomba, amely a fülhallgató mellett az összes tartozéknak is helyet ad.

Csúcskategóriás mobilitás

A tetszetős megjelenés és a funkcionalitás jegyében tervezve

Az IE 80 S – a professzionális felhasználók igényeit kielégítő kialakításával – a két terület legjobb tulajdonságait ötvözi. A csúcskategóriás audiofil modelljeink új külsejébe öltöztetett fülhallgató masszív, mégis tetszetős ipari dizájnt kapott, rozsdamentes acél alkotóelemekkel és olyan praktikus részletekkel, mint az oldalak könnyű beazonosítását szolgáló piros tehermentesítő bilincs. amely a jobboldali fülhallgató csatlakozón kapott helyet.

A tetszetős megjelenés és a funkcionalitás jegyében tervezve

Mit tartalmaz a csomag?

 • IE 80 S fülhallgató, lecsatolható kábellel
 • Füldugó szett: szilikon, lamellás és Comply™ (mindegyik S, M és L méretben) Fülakasztók
 • Hangzásszabályzás és tisztító eszköz
 • Hordtáska

Műszaki jellemzők

 • Impedancia
  16 ohm
 • Frekvenciamenet
  10– 20 000 Hz
 • Hangnyomásszint (SPL)
  116 dB (1 kHz/1 Vrms)
 • THD, teljes harmonikus torzítás
  < 0,1% (1 kHz/100 dB SPL)
 • Fülrész
  Hallójáratba dugható
 • Jack csatlakozódugó
  3,5 mm-es egyenes jack-dugó
 • Kábelhossz
  1,2 m
 • Csillapítás
  -26 dB
 • Fejhallgató csatlakozó
  A Sennheiser saját fejlesztésű, 2-érintkezős csatlakozója

Letöltések

 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
  • Quick Guide IE 80 S (2 MB) Letöltés

   Version 08/2017

 • Biztonsági útmutató
  • Safety Guide IE 80 S (2.8 MB) Letöltés

   Version 08/2017