Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

DJ fejhallgatók

A Sennheiser számos nagyszerű DJ kedvence. Mert fejhallgatóink a DJ-k munkamódszerének ismeretében készülnek. Masszívak, intelligens kivitelezésűek és rendkívüli hangzást kínálnak – garantáltan felszerelésed szerves részévé válnak.

DJ fejhallgatók, a zene formálásához és előadásához

A DJ fejhallgatóknak nem kevesebb a feladatuk, minthogy tökéletes segítők legyenek, a külső zaj kizárásával és intuitív működtetésük valamint masszív konstrukciójuk révén a „flow élmény” fenntartásával. Nagyszerűen kell szólniuk, magas maximális hangnyomásszinteket kell bírniuk és olyan kényelmesnek kell lenniük, hogy csaknem testrésszé váljanak. A Sennheiser DJ fejhallgatói mindezt tudják – egy kis különleges extra jellemzővel kiegészítve, ami minden egyes alkotóelemben és részletben visszatükröződik: a csúcskategóriás stúdióberendezések gyártása területén szerzett több évtizedes tapasztalat.

A Sennheiser különféle DJ fejhallgató modelleket és változatokat kínál, így elégítve ki a DJ-k és azok munkahelyei által támasztott igényeket.

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.