Tara Marzuki

Tartalomkészítő

@tarmarz

 

Ismerje meg Tarát, az ír származású, New York belvárosában élő tartalomkészítőt és vloggert. Amint Tara YouTube csatornája egyre népszerűbbé vált, megvásárolta első DSLR kameráját, hogy biztosítani tudja videóinak tökéletes minőségét. Csak akkor jött rá, milyen fontos szerepet játszik a közönséggel való kapcsolattartásban a hang, amikor megismerte az XS Wireless Digital terméket. Új hangbeállításának rugalmasságával és megbízhatóságával Tara most már olyan tartalmat tud készíteni, amely ugyanolyan jól hangzik, mint amilyennek látszik.

» Korábban elhanyagoltam a hangot. A tartalomkészítésben nem szabad figyelmen kívül hagyni a hang jelentőségét. «
» Nemrég fedeztem fel a Sennheiser XS Wireless Digital készüléket, amely mindent megváltoztatott számomra. Rendkívül meghitt kapcsolatban vagyok a közönségemmel. A hang ennek nagyon fontos tényezője, amely elmélyíti a kapcsolatot. «

Kíváncsi, milyen eszközöket használ Tara?

Tara jelenleg két darab hordozható XS Wireless Digital Portable Lavalier mikrofon szett segítségével rögzíti a párbeszédeket a vlogjaihoz. Az alábbiakban megtekintheti Tara kiemelt termékét az XS Wireless Digital sorozatban elérhető többi lehetőséggel együtt.

Kíváncsi, milyen eszközöket használ Tara?