Dante™ megoldások a Sennheisertől

Digitális audio hálózati megoldások. Csúcstechnológiát képviselő együttműködés.

A Sennheiser a világ egyik vezető hangtechnika-gyártójaként évtizedeket fektetett abba, hogy naprakész audio megoldásokat kínáljon. A Sennheiser azon döntése, hogy a Dante™ világszerte vezető többcsatornás hangátvitelt támogató IP protokollját használja, az időtálló termékek létrehozását célzó folyamatos erőfeszítések része. Az ausztrál székhelyű Audinate cég által megalkotott Dante™ egy olyan digitális hálózati technológia, amely késleltetési idő nélkül, szinkronizálás mellett biztosít olyan audio hálózati megoldást, amelyet előszeretettel választanak a világ vezető AV gyártói.

New TeamConnect Ceiling 2 - Ceiling Microphone with Dante™

The new ceiling array microphone offers superior audio quality for voice and video conferences thanks to its automatic adaptive beamforming technology. It provides the greatest versatility and interoperability with support for Dante networks, including compatibility with Dante Domain Manager (DDM), and Power over Ethernet.

New TeamConnect Ceiling 2 - Ceiling Microphone with Dante™

A Sennheiser Dante™ kompatibilis digitális rendszerei

A Sennheiser Dante™ kompatibilis digitális vezeték nélküli mikrofonrendszereivel az ügyfelek igényeinek széles spektrumát fedi le: a SpeechLine Digital Wireless egy beszédérthetőségre optimalizált, meglehetősen költséghatékony megoldás. A Digital 6000 digitális mikrofon kompromisszumoktól mentes teljesítményt nyújt, a sorozat csúcsmodellje, a Digital 9000 mikrofon pedig tömörítésmentes vezeték nélküli audio jeltovábbítást kínál.

SpeechLine Digital Wireless – Beszédre termett

A világ első digitális vezeték nélküli mikrofonja, kifejezetten beszédhez tervezve. Nincs szükség hangtechnikai ismeretekre – az gyárilag beépítésre került. Fedezd fel az egyszerűséget a Sennheiser SpeechLine Digital Wireless mikrofonok segítségével. Az SL DI 4 XLR 4-bemenetes Dante™ előerősítő ideális interfészül szolgál a vezeték nélküli mikrofon vevőegységekhez, valamint mikrofon/vonal bemenetekkel bővíti a Dante™ rendszereket.

További információk a SpeechLine Digital Wireless rendszerről

SpeechLine Digital Wireless – Beszédre termett

Digital 6000 – Semmi kompromisszum

Kompakt és erőteljes: a Digital 6000 a Sennheiser első digitális 2-csatornás vevőegysége, amely egyetlen rack-helyet foglal, és amelyet úgy terveztek, hogy a magas igényeket támasztó többcsatornás alkalmazásoknak is minden tekintetben megfeleljen. Az EM 6000 vevőegység egy digitális AES-3 kimenettel, valamint transzformátor-szimmetrizált XLR-3 kimenetekkel és 6,3 mm-es jack kimenetekkel is rendelkezik. A vevőegység Dante™ verziója egy további Amphenol RJ-45 csatlakozót is kínál Dante™ hálózatba történő integrációhoz.

További információk a Digital 6000 rendszerről

Digital 9000 – A vezeték nélküli mestermű

A Digital 9000 rendszert mindazon professzionális felhasználók számára fejlesztették ki, akik broadcast stúdiókban, színházakban és élő előadásokon dolgoznak és nem kívánnak kompromisszumot kötni a hangzás terén. A rendszer által kínált egyedülálló, tömörítésmentes digitális audio jelátvitel kiváló dinamikával rendelkező, mesterséges termékektől mentes hangzást biztosít. Az EM 9046 vevőegységhez kínált Dante™ kártya használatával a Digital 9000 vezeték nélküli mikrofonrendszer a hangátvitelre képes IP-alapú Dante™ hálózatokba integrálható.

További információk a Digital 9000 rendszerről

evolution wireless g3 – Tudod, hogy képes vagy rá

Az evolution wireless G3 sorozat professzionális vezeték nélküli megoldást kínál nagyszínpadokhoz és többcsatornás alkalmazásokhoz. A három G3 sorozat (ew 100, ew 300 és ew 500) ebben a tekintetben minden elvárásnak eleget tesz – szakemberektől szakembereknek.

További információk az evolution wireless g3 rendszerről

2000-/5000-es sorozat – Kihívás és egyben lehetőség számodra.

Legyen az sportesemény, színházi produkció vagy bármely más élő műsorközvetítés – amikor az élőhang rögzítés jelenti a kihívást, a legtöbb hangmérnök és kölcsönző cég világszerte egyöntetűen ugyanazt a megoldást javasolja: a vezeték nélküli Sennheiser 2000 sorozatot.

További információk a 2000-es sorozatról

SpeechLine Wired – Mert minden egyes szó számít

A mind tárgyalások, mind előadások alkalmával nagyszerűen használható SpeechLine Wired mikrofonsorozatot kifejezetten úgy tervezték, hogy az élőszót kiválóan kezeljék és első osztályú beszédérthetőséget biztosítsanak.

További információk a SpeechLine Wired mikrofonokról

Prezentációkhoz és iskolai előadásokhoz

Prezentációkhoz és iskolai előadásokhoz a Sennheiser két dedikált Dante™ Kit vezetékes mikrofont kínál, melyek mindegyike kompatibilis az SL DI 4 XLR 4-bemenetes Dante™ előerősítővel. Például négy MAT 133 asztali állványt csatlakoztathatsz az SL DI 4 XLR négy mikrofonbemenetéhez, amely egy RJ45 audio kábelen keresztül továbbítja az audio jelet a Dante™ hálózathoz.

Tárgyalásokhoz

Tárgyalásokhoz a Sennheiser három dedikált Dante™ Kit vezetékes mikrofont kínál, melyek mindegyike kompatibilis az SL DI 4 XLR 4-bemenetes Dante™ előerősítővel. Például négy MEB 114-S határfelületi mikrofont csatlakoztathatsz az SL DI 4 XLR négy mikrofonbemenetéhez, amely egy RJ45 audio kábelen keresztül továbbítja az audio jelet a Dante™ hálózathoz.

A Sennheiser fejlődése Audinate technológiákkal

A Sennheiser globális kapcsolatainak részét képezi az élőhang, a műsorközvetítés és a beépített rendszerek területén világszerte előszeretettel használt Dante™ technológiát megalkotó, ausztrál székhelyű Audinate céggel történő együttműködés.

További információk a Sennheiser és az Audinate Alliance cégről

Newsletter subscription