evolution wireless D1

Az evolution vezeték nélküli D1-rendszer a digitális innovációt az evolution kapszulák briliáns tulajdonságaival ötvözi.

Következő generációs technológia Egy forradalmian új rendszer.

0 vagy 1, be- vagy kikapcsolva – és amikor be van kapcsolva, akkor tényleg be van kapcsolva: az evolution vezeték nélküli D1 egy digitális hangátviteli rendszer, amely a megbízhatóság, a hangminőség vagy a felhasználóbarát működés tekintetében nem ismer kompromisszumot. Ha tiszta, ragyogó hangzásra van szükséged egy élő eseményen, az ew D1 az első számú választás minden egyes felszereléshez. Ez a rendszer egyszerre 15 kimeneti vonalat képes működtetni, minden egyes átviteli vonal érzékenységét egymástól függetlenül szabályozva. Az eredmény: dinamikusabb és stresszmentesebb prezentáció.

Egyetlen gombnyomás – és minden tökéletesen be van állítva

A digitális vezeték nélküli átvitel sosem volt egyszerűbb: a gomb megérintésével már meg is szabadultál a kábeltől. A rendszer a másodperc törtrésze alatt megtalálja a legjobb frekvenciákat és akár 15 további átviteli kapcsolatot is képes szinkronizálni. Az automatikus erősítésszabályzás pedig gondoskodik róla, hogy a jel érzékenységének beállítása tökéletes legyen. A csendesebb részek pontosan ugyanolyan tisztán szólnak, mint azok a részek, amelyeknek hangereje néhány másodperccel később hirtelen megnő. Ha valaha is szeretted volna szabályozni a hangzásod, az ew D1 az iOS alkalmazás segítségével konfigurálható is.

Egyetlen gombnyomás – és minden tökéletesen be van állítva

Semmi sem állhat közéd és zenéd közé

Az ew D1 birtokában a környezettől függetlenül elválaszthatatlanul kapcsolatban maradsz. A rendszer másodpercenként 133-szor ellenőrzi rádiócsatornáid, gyorsabban reagálva a változásokra, mint amennyi időbe a hangnak telik, hogy a füledhez érjen. Ha szükséges, az ew D1 az átviteli teljesítményt is képes növelni, hogy a másodperc törtrésze alatt a tegye a Te jeled a legerősebbé közvetlen környezetedben. Összehasonlításképpen: egy pislantás 20-szor annyi ideig tart. Ugyanakkor a kiváló minőségű aptX Live kodek kifinomult szoftvermechanizmuson keresztül stabilizálja hangzásod.

Semmi sem állhat közéd és zenéd közé

Ismerős hangzás

Mi az, ami olyan különlegessé teszi az ew D1 hangzását? Semmilyen különbséget sem fogsz hallani a kábeles csatlakozáshoz képest. Addig feszegettük az aptX Live kodek határait, amíg a mintavételezés és a felbontás el nem érte a CD minőséget, még – és különösen – a legmostohább környezeti feltételek mellett is. Az evolution sorozatban található kapszulák nagy választékának köszönhetően az ew D1 olyan személyre szabott kondenzátor és dinamikus mikrofonmegoldásokat kínál, melyek hangzása felülmúlja a szokásos szintet. És hogy el ne felejtsük, az EQ és a de-esser az összes szett alapfelszereltségéhez tartozik.

Ismerős hangzás

Énekszettek

Énekszettjeink ellátnak minden eszközzel, amire a színpadon szükséged lehet. Két kapszula közül választhatsz, amelyek a koncertfelszerelések részeként világszerte kiállták az idő próbáját. Az e 835 kardioid karakterisztikája megbízható gerjedésgátlást biztosít, amikor a színpadon a hangforrások főként mögötted helyezkednek el, vagy amikor a monitorládák előtted vannak. Az e 845 különösen jól illik a szóló énekhanghoz nagyobb hangerő-beállításoknál.

Go to 835-Set Go to 845-Set

Énekszettek

Kapszulák

Adóegységed az evolution sorozat bármely kapszulájával kombinálhatod – énekhangodhoz illő megoldást választva.

 • e 835 – Minden más szabvány szerint
 • e 845 – Erősebb fókuszáltság. Nagyobb jelenlét
 • e 865 – Minden apró részletre érzékeny
 • e 935 – Minden hang kiterjesztése
 • e 945 – Jelenlét egészen a csúcsig
 • e 965 – A legmagasabb szintű élő hangzás
Kapszulák

Hangszeres szett

Egy finom kis zenei betét vagy egy rock-riff: tökéletesen beállított érzékenység, akár a 20 Hz-es basszusfrekvenciáknál is.

More about the set

Hangszeres szett

Headmic Set

„Szabadkezes” megoldás zenészek számára – páratlanul kényelmes viselet biztosítása mellett.

More about the set

Headmic Set

Lavalier Set

Diszkréten tökéletes megoldás prezentációkhoz, színházi és egyéb emelvényekhez és színpadokhoz.

More about the set

Lavalier Set

Wireless System Remote (WSR) App

A WSR alkalmazás távvezérlővé alakítja iOS eszközöd, mellyel azután kényelmesen kezelheted digitális vezeték nélküli ew D1 rendszered.

More about the WSR App

Wireless System Remote (WSR) App

Letöltések

 • Media Control Protocols
  • Sennheiser Sound Control Protocol for ew D1 (580 KB) Letöltés

 • Alkalmazási szoftver
 • Használati útmutató

Digitális... vagy analóg?

Digitális... vagy analóg?

evolution wireless g3 – Tökéletes választás többcsatornás alkalmazásokhoz nagyobb színpadokon. És verhetetlen, ha magas szintűek a fülmonitorrendszer minőségével szemben támasztott igények.
További információk

Newsletter subscription