Sennheiser vállalati megoldások

Új távlatokat nyitunk napjaink üzleti kommunikációjában

A legkorszerűbb hangtechnológiát kínáljuk informatikai és audiovizuális vezetőknek, valamint vállalati környezetben dolgozó üzleti szakembereknek.

A vállalati világ, különösen az emberek közötti digitális kommunikáció mélyreható átalakuláson megy keresztül. Ma már a világ minden tájáról érkező kollégák online megbeszéléseken találkoznak, az alkalmazottak és külső projektrészvevők videokonferencia-rendszerek és -eszközök révén vannak jelen a helyszíni tárgyalóteremben. Az érintés nélküli hangrendszerekről és a digitális vezeték nélküli technológiáról szól az egész. Ez új kihívásokat teremt, de ami még fontosabb, új igényeket és követelményeket is. Ehhez pedig új megoldások szükségesek.

Az hanginterfészek tapasztalt beszállítójaként szeretnénk támogatni Önt, hogy együttes erővel leküzdhessük ezeket a kihívásokat. Ezért olyan megoldásokat, termékeket és rendszereket fejlesztünk konferenciákhoz, megbeszélésekhez és mikrofonos alkalmazásokhoz, amelyek többet nyújtanak az egyszerű hangátvitelnél. Felhasználóbarátak, digitálisan kezelhetők és hiteles kommunikációs élményt nyújtanak.

Együtt erősebbek vagyunk: Sennheiser & Partners

Globális partnerhálózatunk garantálja, hogy a Sennheiser termékei harmonikusan együttműködnek más megoldásokkal, miközben zökkenőmentesen integrálhatók a meglévő hangrendszerekbe. Ezek a vállalatok megszavazták nekünk a bizalmukat:

A Sennheiser terméki készen állnak az informatikai alkalmazásokra – győződjön meg!

TeamConnect Intelligent Speaker

The TeamConnect Intelligent Speaker is the ultimate new audio solution optimized for mid-sized Microsoft Teams rooms for up to 10 people. It is designed specifically to give teams a whole new way to collaborate in hybrid meetings.

TeamConnect Ceiling 2

A szabadalmaztatott, automatikus hangnyaláb-formálási technológiának köszönhetően üzeneteid a szoba bármely pontjából kristálytisztán kerülnek továbbításra az iskolai előadás távoli résztvevői felé.

Speechline Digital Wireless

The SpeechLine Digital Wireless Microphone Series provides reliable and highly flexible solutions specifically tailored to the corporate sector.

Sennheiser Control Cockpit

Digitize your AV workflow for a smooth daily business.
Free and easy to use.

MobileConnect

Hallássegítés saját okostelefonodon A MobileConnect a hanganyagokat WLAN kapcsolaton keresztül, élőben, streaming formátumban és kiváló minőségben továbbítja saját okostelefonodra.

Segédanyagok letöltése

Follow us on Social Media

Newsletter subscription