Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Century™ Series

A minőség minden szónál többet mond

A Century™ headsetek kitűnő hangzást kínálnak, egy kiváló minőségű, tartós konstrukció formájában. A hihetetlenül precíz és tiszta hallgatási élmény érdekében a sorozat összes headsetje Sennheiser minőségű beszédtisztaságot és ultrazajkioltó mikrofont kínál.

Download Century Brochure

Lélegzetelállító megjelenés. Lélegzetelállító hangzás.

Fedezd fel a Sennheisert

Egész nap tartó, kényelmes illeszkedésével és megbízható minőségével a Century™ kiváló hangzást biztosít, lenyűgöző megjelenést kölcsönöz és állja a versenyt – még a legforgalmasabb ügyfélszolgálati vagy irodai környezetben is. Ez egy olyan headset, amely lehetővé teszi, hogy az emberekkel és az ügyfelekkel foglalkozhass elsősorban.

Fedezd fel a Sennheisert

Variants

A megfelelő Century™ kiválasztása

Century™ SC 630/660
Prémium-kategóriás, vezetékes headsetek, melyeket kifejezetten forgalmas ügyfélközpontokban és irodai környezetben használt asztali telefonokhoz terveztek, egész napos használatra.
Century™ SC 630/660

Century™ SC 630/660 USB CTRL
Prémium-kategóriás, vezetékes headsetek, melyeket kifejezetten forgalmas ügyfélközpontokban és irodai környezetben használt UC (egyesített kommunikációs) megoldásokhoz és SoftPhone-okhoz terveztek, egész napos használatra.
Century™ SC 630/660 USB CTRL

Century™ SC 630/660 USB ML
Prémium-kategóriás, vezetékes headset, Skype for Business tanúsítvánnyal. A legnagyobb igénybevételt támasztó ügyfélszolgálati, irodai vagy egyesített kommunikációs (UC) környezethez tervezve.
Century™ SC 630/660 USB ML

Century™ SC 632/662
Prémium-kategóriás, vezetékes headsetek, melyeket kifejezetten forgalmas ügyfélközpontokban és irodai környezetben használt kisimpedanciás eszközökhöz terveztek, egész napos használatra.
Century™ SC 632/662

Century™ SC 635/665
Premium wired headsets with 3.5 mm jack connectivity for smartphone and tablet use.
Century™ SC 635/665

Century™ SC 635/665 USB
Premium wired headsets with both 3.5 mm jack and USB connectivity. UC optimized and Skype for Business Certified.
Century™ SC 635/665 USB

Century™ SC 638/668
premium wired headsets for all-day use optimized for narrowband desk phones in busy contact center or offices.
Century™ SC 638/668

A megfelelő Century™ kiválasztása

Tisztán közvetíti az üzeneted

Ultra zajkioltó mikrofon

A Sennheiser ultra zaj-kioltó mikrofonja, a nemkívánatos háttérzaj kiszűrésével, a forgalmas ügyfélközpontokban és irodai környezetben is optimális beszédérthetőséget biztosít.

Ultra zajkioltó mikrofon

A természetes hallgatási élmény

Sennheiser minőségű, tiszta beszédhang

A beszélgetések tisztán és élesen hallhatók mind számodra, mind beszélgetőpartnered számára

Sennheiser minőségű, tiszta beszédhang

Csúcstechnológiát képviselő alapanyagok.

Extra hosszú élettartam

A Century™ a Sennheiser magas szintű normáinak megfelelő, csúcsminőségű alapanyagokból készült, a maximális tartósság és minőségi konstrukció biztosítása érdekében. Rozsdamentes acél csuklópántok, szálcsiszolt alumínium alkatrészek és Vectran™ erősítésű kábelek – csak néhány példa fegyvertárunkból, amellyel headsetedet védjük a mindennapi használat során.

Extra hosszú élettartam

Additional features

 • Sennheiser Activegard®

  • Hallásvédelmi technológia.

   A szinte egész nap telefonáló felhasználók a váratlan és rendkívül hangos hangokból eredő akusztikus sokk folyamatos kockázatának vannak kitéve. Sennheiser ActiveGard® technológia – védelmet nyújt az akusztikai sokk, valamint a hirtelen hangerő kiugrások ellen.

 • Kényelmes viselet

  • Állítható és könnyű – egésznapos használathoz.

   A Century™ headsetet többórás, egész munkanapra kiterjedő használathoz tervezték – és ez azt jelenti, hogy minden eleme a kényelmes viselet jegyében került kialakításra: a nagyméretű, műbőr fülpárnáktól kezdve a bármely fejre illeszkedő fejpánt kialakításig (ami maximális masszivitásról gondoskodik az igénybevételnek kitett pontokon), az igazán kényelmes kommunikációs élmény biztosítása érdekében.

Tökéletesített ügyfélkapcsolat és nagyobb hatékonyság

A Transcom tapasztalata a Sennheiserrel

„Határozottan javult az ügyfélkapcsolat” – magyarázza Kor Boelsma csoportvezető. „Azáltal, hogy tökéletesen érted, amit az ügyfelek mondanak, a beszélgetés sokkal természetesebb. Korábban jobban oda kellett figyelned, hogy megértsd az ügyfelek szavait, többé azonban ez nem okoz gondot. Egyszerre tudsz figyelni az ügyfélre és a rendszerre, így hatékonyabban tudsz segítséget nyújtani az ügyfelek számára.”

Learn more about the case story
A Transcom tapasztalata a Sennheiserrel

Request Century™ trial

Találd meg saját megoldásod

All Products

Find the right headsets and speakerphone for your professional needs.

Try our Headsets

Try a Sennheiser headset and experience the difference for yourself.

Case Studies

Experience companies that successfully use a Sennheiser solution in their business environment.