Irodai headsetekkel kapcsolatos esettanulmányok

A tökéletesség mindig viszonylagos: a felhasználók igényeiktől függően különböző dolgokat várnak el headsetjeiktől és kihangosítóiktól. A professzionális felhasználók igénye az, hogy a lehető leghatékonyabban kommunikáljanak.

A Sennheiser headset- és kihangosító választéka a kivételes HD hangzást minőségi megjelenéssel és kivitelezéssel ötvözve – és a valós életben történő használhatóságot előtérbe helyezve – a lehető legjobb teljesítményt kínálja a forgalmas irodákban, telefonközpontokban és UC (egységes kommunikációs) környezetben.

Nincs több háttérzaj

Az ABN AMRO tapasztalata a Sennheiserrel

„Headsetspecialistánk feladata volt a választás. Az első néhány teszt alkalmával ténylegesen különbséget tudtunk tenni a márkák között. Azt követően hozták a Sennheiser headseteket. A különbség óriási volt. Egyértelműen ezek voltak a legjobbak.”

Leo Hessing, projektfelelős (Advice and Service Center ABN AMRO)

Learn more about the case story

A kihívás

A Deutsche Telekom tapasztalata a Sennheiserrel

2010-ben a vezető német telekommunikációs szolgáltató, a Deutsche Telekom úgy döntött, hogy átszervezi ügyfélszolgálati tevékenységét (DTKS). A cég terveiben az szerepelt, hogy az addigi több mint 60 ügyfélközpontot csupán 33-ra csökkentik, a 14.220 ügyfélszolgálati munkatárs megtartása mellett. A Deutsche Telekom az új, korszerű ügyfélközpontok esetében kiemelkedően fontosnak tartotta az ügyfélszolgálati munkatársak kényelmét.

Learn more about the case story
A Deutsche Telekom tapasztalata a Sennheiserrel

Minőség, kényelem és rugalmasság

A Siemens aapasztalata a Sennheiserrel

„Az is jó még ezekben a headsetekben, hogy nagyon könnyűek és hordozhatók, így könnyen magaddal tudod vinni azokat üzleti útjaidra.” Annemiek többé nem akarna headsetek nélkül dolgozni. „Egy headsettel egyszerre több feladatot is tudok végezni. A kezemmel szabadon jegyzetelhetek. Mindannyiunknak megvan a saját headsetünk. Tarthatom az irodai fiókomba zárva, de magammal is vihetem, ha otthon vagy egy másik helyen szeretnék dolgozni.”

Annemiek van Klink, változáskezelő (Siemens Nederland)

Learn more about the case story
A Siemens aapasztalata a Sennheiserrel

Tökéletesített ügyfélkapcsolat és nagyobb hatékonyság

A Transcom tapasztalata a Sennheiserrel

„Határozottan javult az ügyfélkapcsolat” – magyarázza Kor Boelsma csoportvezető. „Azáltal, hogy tökéletesen érted, amit az ügyfelek mondanak, a beszélgetés sokkal természetesebb. Korábban jobban oda kellett figyelned, hogy megértsd az ügyfelek szavait, többé azonban ez nem okoz gondot. Egyszerre tudsz figyelni az ügyfélre és a rendszerre, így hatékonyabban tudsz segítséget nyújtani az ügyfelek számára.”

Learn more about the case story
A Transcom tapasztalata a Sennheiserrel

Találd meg saját megoldásod

All Products

Find the right headsets and speakerphone for your professional needs.

Try our Headsets

Try a Sennheiser headset and experience the difference for yourself.

Case Studies

Experience companies that successfully use a Sennheiser solution in their business environment.