CapTune

a Te zenéd, ahogy szereted.

A Sennheiser CapTune alkalmazásával mindkettő a Tiéd lehet: egy prémium minőségű zenelejátszó és egy hatékony hangzásszabályzó eszköz, melynek segítségével tökéletesen személyre szabhatod zenéd hangulatát.

A Sennheisernél minden tevékenységünket a tökéletes hangzás iránti szenvedély vezérli. A CapTune sem kivétel ez alól. Egy prémium minőségű zenelejátszó és egy hatékony hangzásoptimalizáló eszköz, hogy kedvenc zenéd hangzását ízlésed szerint formálhasd. Hozzál létre többforrásos lejátszási listákat. Használd az egyedülálló SoundCheck funkciót, és állítsd be a kívánt hangzást különféle beállítások (A/B) tesztelésével. Mentsd el hangzásprofiljaid – saját zeneválogatásaid és beállításaid –, hogy bármikor azonnal előhívhasd azokat.

Download on the App Store ¹ ²
Get it on Google Play ¹ ³

Többforrásos lehetőség a korlátlan zenei élmény érdekében

A CapTune lehetővé teszi, hogy a különféle forráseszközökön tárolt összes kedvenc zeneszámod hallgasd. Útközben és otthon, androidos DLNA vagy AirPlay protokollon keresztül. Nem számít, hogy helyileg tárolt, vagy adatfolyamként (streaming) érkező zenéről van szó. Ugyanígy a többforrásos lejátszási listák létrehozása és kezelése is gyerekjáték. A CapTune a magas színvonalú zenei élmény biztosítása érdekében a TIDAL hifi minőségű streaming szolgáltatását használja.

Többforrásos lehetőség a korlátlan zenei élmény érdekében

Hozd létre és mentsd el saját kedvenc hangzásod

A CapTune segítségével megtervezheted saját hangzásod, méghozzá játékos módon: a hullámalak vagy a csúszkasáv használatával igazítsd a hangzást stílusodhoz és ízlésedhez, vagy válassz egyszerűen egy programot vagy egy effektet. A SoundCheck segítségével A/B-tesztelést is végezhetsz egy sor EQ beállítással, és kipróbálhatod, melyik hangzás „tökéletes számodra”. A Sennheiser által beállított algoritmus választásával könnyen juthatsz szakértők által ajánlott eredményhez.

Hozd létre és mentsd el saját kedvenc hangzásod

Tevékenységedhez illő hangzásprofilok

A hangzásprofil funkció használatával egyfajta pillanatképet készíthetsz az éppen hallgatott zenéről, a hozzá tartozó hangzásbeállításokkal együtt. Ezt azután bármikor kényelmesen előhívhatod, amikor úgy érzed, hogy az éppen hallgatott zenéhez illik. Például: élvezetesebbé teheted a napi utazgatást, ha lejátszási listádat felturbózod egy kis középtartománnyal, ami tökéletesen szól fejhallgatódon. Az edzőteremben pedig egy basszusban gazdag hangzásprofilt választhatsz, hogy felpörgesd vele magad.

Tevékenységedhez illő hangzásprofilok

A zenédet szolgáltató összes technológiával kompatibilis

Mindenki számára elérhetővé kell tenni a CapTune nyújtotta előnyöket. Ezért rendkívül kompatibilissé tettük ezt az alkalmazást. Vezetékes és vezeték nélküli Bluetooth eszközökkel, valamint kompatibilis – iOS-es Airplay vagy androidos DLNA protokollt használó – audio/videó rádióerősítőkkel (AVR). A CapTune a mobileszköz képességeitől függően a következő formátumokat játssza le: MP3, AAC, FLAC, OGG és WAV audio fájlok (androidos verzió), illetve MP3, AIFF, AAC, WAV és Apple Lossless (ALAC) audio fájlok (iOS-es verzió). A CapTune Android 4.1.2 vagy annál frissebb, illetve iOS 8 vagy annál frissebb operációs rendszer alatt fut. Az alkalmazást okostelefonra és nem tabletre optimalizálták.

A zenédet szolgáltató összes technológiával kompatibilis

Egyszerű és stílusos

A CapTune minden részletében a Sennheiserre jellemző letisztult és elegáns megjelenést tükrözi vissza. Ez a gondosan megtervezett alkalmazás – melynek intelligens kezelőfelülete pont olyan stílusos, mint amilyen könnyen kezelhető – teljes körű vezérlést ad a kezedbe. Továbbá különféle – fejhallgatódhoz illő és ízlésednek megfelelő – színpaletták közül választhatsz.

Egyszerű és stílusos

És van még más is. Még mindig nincs vége.

A CapTune a MOMENTUM-ra jellemző színpalettán túl egy különleges, rendkívül kiegyensúlyozott térhangzás kiemelést is kínál a Sennheiser MOMENTUM sorozatának fejhallgatóihoz. És természetesen továbbra is dolgozunk az alkalmazás fejlesztésén, hogy még tökéletesebb zenei élményt biztosítsunk számodra. Maradj ráhangolva.

És van még más is. Még mindig nincs vége.

Letöltés most

A CapTune alkalmazás ingyenes, valamint iOS és Android eszközökkel is használható. Töltsd le a CapTune-t most, és fokozd a Sennheiser hangzás nyújtotta élményt.

Download on the App Store ¹ ²
Get it on Google Play ¹ ³
Letöltés most

1 CapTune Data-Protection Statement
2Apple, the Apple logo, iPhone and AirPlay are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.
3Android, Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.

Our new Sennheiser Smart Control App - available now!

We have developed a new app that enables you to control your Sennheiser product more quickly and accurately. Use the new equalizer to individually adjust and improve the sound or configure how you hear ambient sounds while wearing your headphones.

You will find the Sennheiser Smart Control App in the Play Store and App Store. Check here whether your device is compatible with the app.

You are now being redirected to https://www.sennheiser.com/smartcontrol