Parts & Accessories

A Sennheiser headseteket úgy tervezték, hogy munka közben jól működjenek együtt telefonoddal, mobileszközöddel vagy az UC SoftPhone-okkal – első és minden egyes további alkalommal is.

Alkatrészek és kiegészítők

660 Találatok

A 5000-CP

Az A 5000-CP passzív antenna optimális megoldást nyújt az UHF spektrumban történő RF jeladásra és -vételre. Gyakorlati példák bizonyítják, hogy az antenna körkörös polarizációja minimálisra csökkenti a jelerősség ingadozását és csaknem kiküszöböli a többutas problémákat, melyek a jelkimaradás elsődleges okozói. Az antenna erősítése a teljes UHF-sávon belül jobb, mint a kereskedelemben kapható átlagos antennáké. Az A 5000-CP szélessávú (450-960MHz) konstrukciójának köszönhetően vezeték nélküli monitorrendszerekhez vagy -mikrofonokhoz való antenna-elosztó rendszerek kaphatnak helyetet több frekvencia-tartományon keresztül is, ami komplex RF-rendszerek tervezésekor maximális rugalmasságot biztosít.

AB 1036-UHF

Antenna-erősítő a kábel-/antenna-elosztó veszteség kompenzálására; N-típusú csatlakozók; Csatlakozás 3/8’’-os meneten keresztül; Áramellátás antenna-kábelen, vagy külsőleg egy speciális aljzaton keresztül. Erősítés: 10 dB Áramellátás: 11-24 V, 70 mA (24 V-nál)

AB 3700

Frekvencia tartomány: 470-866 MHz; Erősítés: 5-15 dB; Bypass működés (ha a nincs erősítő-táplálás); Beállítások kijelzése két több-színű LED-en keresztül Masszív fémház
HUF 183,900.00

Bruttó

Related Links

 • Az üzleti igényeidnek leginkább megfelelő headset

  • Kattints az alábbi linkre, ahol különböző tanácsok és eszközök segítenek a saját üzleti igényeidnek megfelelő termék megtalálásában.

 • Garanciális feltételek

 • Parts & Accessories

 • Headset illesztőprogram

  • PC-khez való headset illesztőprogramunk biztosítja, hogy irodai Sennheiser headsetjeid zökkenőmentesen működjenek együtt a vezető SoftPhone platformokkal.

 • Irodai headsetekkel kapcsolatos marketinganyagok

  • Keresd meg a megalapozott döntéshez szükséges információkat.