TeamConnect Bar Solutions

The most feature-rich all-in-one conferencing devices in their class.

Learn more
TeamConnect Ceiling Solutions

Audibly superior ceiling microphones for modern hybrid conferencing and presentations.

Learn more
MobileConnect

Hallássegítés Wi-Fi-n keresztül

A „hozd magaddal a saját eszközöd” filozófiának köszönhetően a MobileConnect egy egyszerűen használható és intuitív hallássegítő rendszer.

Tudjon meg többet
EW-DX

Evolving With You.

Digital wireless designed to make collaboration and learning easier.

Learn more
Sennheiser Room Planner

Planning Tool

Explore our online room configuration tool and find the ideal Sennheiser solution for your meeting space.

Tudjon meg többet
Control Cockpit

Minden ellenőrzés alatt

Az egyszerűen használható Sennheiser vezérlőpult szoftver lehetővé teszi az összes, kompatibilis, hálózathoz kapcsolható Sennheiser eszköz globális áttekintését.

Tudjon meg többet

Üdvözöljük a Sennheiser üzleti kommunikáció világában!

Küldetésünk, hogy erős partnerként audiomegoldásokat biztosítsunk Önöknek, a munka- és a tanulási környezet optimalizálásának céljára.

Az érintés nélküli audio és digitális vezeték nélküli technológia piacvezető termékeivel, valamint a hagyományos megoldásainkkal, mi vagyunk az Ön tökéletes partnere. Globális partnerségi hálózatunk segítségével Ön szabadon és rugalmasan, korlátozás nélkül tervezheti meg saját ökoszisztémáját.

Fedezze fel Ön is megoldásainkat, vagy lépjen kapcsolatba velünk most, és legyen része a Sennheiser családnak.

Alkalmazási területek

Megfelelő megoldást kínálunk mindenféle kommunikációs típushoz, úgymint: fontos előadások vagy prezentációk, érintés nélküli audio megoldás konferenciákhoz, korlátozások nélkül, illetve korlátlan, akadálymentes információcsere céljára. További információkért válassza ki az alkalmazást vagy az Ön által előnyben részesített megoldást vagy terméket.

Megbeszélések és konferenciák

A Sennheiser olyan ideális audio megoldásokat kínál, amelyek magasra teszik a mércét, és amelyekkel garantáltan minden egyes szó megbízhatóan és kristálytiszta módon jut el a hallgatósághoz vagy a beszélgetőpartnerhez.

Hallássegítés

Olyan világot szeretnénk, ahol mindenki korlátlanul hozzáférhet a tudáshoz és az információkhoz. Audio szakértelmünkkel, korlátlan fejlesztői szellemiségünkkel és intuitív megoldásainkkal olyan környezetet teremtünk, amelynek mindenki egyformán szerves része.

IT-optimalizált munkafolyamatok a Sennheiserrel

Newsletter subscription