Evolution Wireless Digital

Future-proof Wireless Mics made for everyday success

Evolution Wireless Digital provides the most reliable connection for any situation, any place, today or even tomorrow.

Discover
TeamConnect Ceiling 2

Bárhol van a teremben, minden szavát hallani fogják. Most TruVoicelift funkcióval

A TruVoicelift és a fejlett zónavezérlés hozzáadásával a TeamConnect Ceiling 2 a lehető legjobb megoldás telekonferenciákhoz, de emellett a tantermekben, előadótermekben, konferenciatermekben és más helyiségekben is.

Tudjon meg többet
Control Cockpit

Minden ellenőrzés alatt

Az egyszerűen használható Sennheiser vezérlőpult szoftver lehetővé teszi az összes, kompatibilis, hálózathoz kapcsolható Sennheiser eszköz globális áttekintését.

Tudjon meg többet
MobileConnect

Hallássegítés Wi-Fi-n keresztül

A „hozd magaddal a saját eszközöd” filozófiának köszönhetően a MobileConnect egy egyszerűen használható és intuitív hallássegítő rendszer.

Tudjon meg többet
SpeechLine Digital Wireless

Mikrofonrendszer beszédek tartásához és oktatáshoz

Egyetemi és vállalati felhasználásra tervezett és optimalizált rendszer. Széles termékportfóliójának köszönhetően a rendszer kiemelkedően sokoldalú és az egyedi alkalmazások követelményeihez igazítható.

Tudjon meg többet
Dátumok

Kiállítások, rendezvények, online szemináriumok

Csatlakozzon valamelyik online szemináriumunkhoz vagy találkozzon velünk egy rendezvényen.

Tudjon meg többet

Üdvözöljük a Sennheiser üzleti kommunikáció világában!

Küldetésünk, hogy erős partnerként audiomegoldásokat biztosítsunk Önöknek, a munka- és a tanulási környezet optimalizálásának céljára.

Az érintés nélküli audio és digitális vezeték nélküli technológia piacvezető termékeivel, valamint a hagyományos megoldásainkkal, mi vagyunk az Ön tökéletes partnere. Globális partnerségi hálózatunk segítségével Ön szabadon és rugalmasan, korlátozás nélkül tervezheti meg saját ökoszisztémáját.

Fedezze fel Ön is megoldásainkat, vagy lépjen kapcsolatba velünk most, és legyen része a Sennheiser családnak.

Alkalmazási területek

Megfelelő megoldást kínálunk mindenféle kommunikációs típushoz, úgymint: fontos előadások vagy prezentációk, érintés nélküli audio megoldás konferenciákhoz, korlátozások nélkül, illetve korlátlan, akadálymentes információcsere céljára. További információkért válassza ki az alkalmazást vagy az Ön által előnyben részesített megoldást vagy terméket.

Megbeszélések és konferenciák

A Sennheiser olyan ideális audio megoldásokat kínál, amelyek magasra teszik a mércét, és amelyekkel garantáltan minden egyes szó megbízhatóan és kristálytiszta módon jut el a hallgatósághoz vagy a beszélgetőpartnerhez.

Hallássegítés

Olyan világot szeretnénk, ahol mindenki korlátlanul hozzáférhet a tudáshoz és az információkhoz. Audio szakértelmünkkel, korlátlan fejlesztői szellemiségünkkel és intuitív megoldásainkkal olyan környezetet teremtünk, amelynek mindenki egyformán szerves része.

IT-optimalizált munkafolyamatok a Sennheiserrel