Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Broadcast mikrofonok

Professzionális felszerelés a megbízható, kiváló minőségű audio műsorközvetítéshez.

Műsorközvetítéskor nemcsak az élvezhető hangzás és beszédérthetőség forog kockán, hanem a hírnév is – a Te adóállomásod hírneve. Így audio felszerelésednek a legmagasabb szintű zenei és fizikai követelményeknek kell megfelelnie. Termékeinek és broadcast alkalmazásainak kifejlesztésekor ezért összpontosít a Sennheiser az optimális hangzás mellett egyidejűleg a maximális megbízhatóságra is.

A broadcast kifejezés egy széles körű igénycsomagot jelöl – az ENG alkalmazásoktól egészen a stúdió produkciókig. A Sennheiser mindegyik számára kipróbált és bevált, kiváló minőségű megoldást kínál: a nagyteljesítményű, miniatűr mikrofonoktól kezdve a vezeték nélküli, többcsatornás rendszerekig. A széles termékválasztékhoz a gyakorlatilag láthatatlan lavalier mikrofonok és a masszív puskamikrofonok ugyanúgy hozzátartoznak, mint a csúcsminőségű headsetek és monitoring fejhallgatók.

44 Találatok

Filter

Kapszula

Neumann
900
800
5000
9000

Channels

1 to 12
32+
1 to 32

Csatlakozás

Vezetékes
Vezeték nélküli

Price Range

600 - 1000
1000 - 2000
2000+
100 - 200
200 - 600

Típus

Felül-vevős
Lavalier
Puska
Kézi
Headset
Camera

Service Links

Mikrofon- és mikrofonrendszer kiegészítők

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel mikrofonodhoz vagy vezeték nélküli rendszeredhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Szoftverletöltések

Ismerd meg a Sennheiser termékedhez kínált legfrissebb ingyenes szoftverválasztékunkat.

A Sennheiser a termékhamisítás ellen

Komolyan vesszük ügyfeleink és márkánk védelmét, mivel biztosítani szeretnénk, hogy csak eredeti Sennheiser élményben legyen részed. Tudj meg többet a hamisítás ellen hozott intézkedésekről.

Termékregisztráció

A Sennheiser termékekkel nem kerülhetsz bajba. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, regisztráld eredeti terméked és élvezd az ez által biztosított előnyöket.