Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Broadcast fejhallgatók

Ha Te vagy felelős egy program hangzásáért, jobban teszed, ha a lehető legjobb minőséget választod. A Sennheiser olyan professzionális eszközöket kínál, amelyekre bármely broadcast forgatókönyv esetén rábízhatod magad.

Professzionális fejhallgatók, illetve rádió- és TV-produkciókhoz való headsetek.

Ha azt szeretnéd, hogy közönséged tökéletes hangzást élvezzen, akkor mindenekelőtt azt is kell sugároznod. Ezért a monitor fejhallgatóknak minden kétséget kizáróan kiváló minőségűeknek kell lenniük. Továbbá kívül kell tartaniuk a külső zajt. A headset mikrofonok leginkább a beszédhangra és a beszédérthetőségre koncentrálnak. A Sennheiser fejhallgatók pedig mindezeken túl intelligens funkcióikkal, intuitív kezelhetőségükkel, masszív felépítésükkel és rendkívül kényelmes viselhetőségükkel tűnnek ki társaik közül.

A Sennheiser a fejhallgatók és headsetek széles választékát kínálja rádió- és TV-produkciókhoz, melyek bármely munkakörnyezethez és alkalmazáshoz képesek alkalmazkodni.

14 Találatok

Filter

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)
Fülre-fekvő (szupraaurális)

Stílus

Kétoldalas
Fejpánt
Egyoldalas

Jellemzők

Mikrofonnal (headset)
Zajkioltás
Rugalmas mikrofonkar
ActiveGard®
Összehajtható / egyszerűen tárolható
  • Dinamikus, hallójáratba dugható fülhallgató precíz hangzással mind alacsony, mind magas hangnyomás-s... További információk
 

 

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.