Bluetooth® fejhallgatók és headsetek

A vezeték nélküli headsetek és fejhallgatók szabadságot biztosítanak számodra. Mozgásszabadságot, kábelekkel történő bajlódás nélkül. Élvezd a magasan fejlett Bluetooth technológia által kínált nagyszerű Sennheiser hangzást.

Szabadabb mozgást biztosító headsetek.

Van zenehallgatás, van telefonálás, van mozgásszabadság – viszont nincs kábel. Ebben különböznek a Bluetooth® technológiával rendelkező headsetek. Az akkukímélő Bluetooth® headsetek többórás hallgatási élményt biztosítanak. Ráadásul, mivel nem kell kábelekkel bajlódni, ezek a headsetek nagyszerű útitársak is.

A Sennheiser a modellek széles választékában kínál Bluetooth® technológiát, a kifinomult egyfüles headsetektől kezdve a luxusminőségű utazó headsetekig, melyek a NoiseGard® technológiával kiegészülve a háttérzaj aktív csillapításáról is gondoskodnak.

18 Találatok

Filter

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)

Zajkioltás

NoiseGard™
Passzív zajcsillapítás

Stílus

Kétoldalas
Fejpánt
In-Ear Wireless
Fülakasztó
Egyoldalas
Nyakpánt
  • HD1 edition celebrating Pink Floyd’s “Their Mortal Remains“ exhibition
  • A Pink Floyd-ra utaló jegyeknek (pl. gravírozott háromszögek, szivárványbevonat a fülkagylókon és sz... További információk
HUF 139,900.00

Bruttó

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.