Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Bluetooth® fejhallgatók és headsetek

A vezeték nélküli headsetek és fejhallgatók szabadságot biztosítanak számodra. Mozgásszabadságot, kábelekkel történő bajlódás nélkül. Élvezd a magasan fejlett Bluetooth technológia által kínált nagyszerű Sennheiser hangzást.

Szabadabb mozgást biztosító headsetek.

Van zenehallgatás, van telefonálás, van mozgásszabadság – viszont nincs kábel. Ebben különböznek a Bluetooth® technológiával rendelkező headsetek. Az akkukímélő Bluetooth® headsetek többórás hallgatási élményt biztosítanak. Ráadásul, mivel nem kell kábelekkel bajlódni, ezek a headsetek nagyszerű útitársak is.

A Sennheiser a modellek széles választékában kínál Bluetooth® technológiát, a kifinomult egyfüles headsetektől kezdve a luxusminőségű utazó headsetekig, melyek a NoiseGard® technológiával kiegészülve a háttérzaj aktív csillapításáról is gondoskodnak.

16 Találatok

Filter

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Fülre-fekvő (szupraaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)

Zajkioltás

NoiseGard™
Passzív zajcsillapítás

Stílus

Kétoldalas
Fejpánt
Nyakpánt
Fülakasztó
In-Ear Wireless
EarFin
  • Fedezd fel a mozgás örömét a Sennheiser CX SPORT hallójáratba dugható, vezeték nélküli headsettel. A...
  • További információk
HUF 39,900.00

Bruttó