Audiofil fejhallgatók

A csúcskategóriás audio eszközök igazi érdeme, hogy nem adnak hozzá semmit az eredeti jelhez, és nem is vesznek el abból semmit. Mindazok számára, akik inkább közvetlen kapcsolatot szeretnének zenéjükkel, mi a Sennheisernél egy olyan lenyűgöző fejhallgató-sorozatot terveztünk, amelynek jelenléte szinte észrevétlen – de örülni fogsz, hogy mégis ott van.

Hifi fejhallgatók, melyek csak egyetlen referenciához igazodnak: az eredetihez.

A Sennheiser audiofil fejhallgatói elsősorban és leginkább egyetlen dologhoz tartják magukat: a zenei hűséghez. Engedd, hogy a könnyű és kényelmesen illeszkedő fejhallgatók rendkívüli hangzással kényeztessenek. Csatlakoztasd különleges, legkiválóbb technológiával és alapanyagokból készült erősítőink egyikét, hogy megfelelő erősségű jelet továbbíthass – Sennheiser audiofil fejhallgatók. Ezek a fejhallgatók kivételes módon terelik a hangot a füledbe, hogy úgy érezd, mintha teljesen körülölelne a hangzás. Ennek titka nem kevesebb, mint a tökéletesség iránti szenvedély és a rendkívüli audio eszközök készítésében szerzett több, mint 70 éves tapasztalat.

A Sennheiser csúcsminőségű fejhallgatói a kompromisszumokat nem ismerő hangminőséget esztétikus megjelenéssel ötvözik, és díjnyertes technikai újítások egész sorát vonultatják fel. Az igazi audiofil hallgatási élmény érdekében egy Sennheiser fejhallgató-erősítő használatát javasoljuk.

Service Links

Viszonteladó kereső

Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató

Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Kapcsolatfelvételi központ

Kérdésed merült fel termékeink valamelyikével kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni a Sennheiserről? A Sennheiser kapcsolatfelvételi központjában gyorsan megtalálhatod a kívánt választ.