Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Audiometria

Ez az a terület, ahol a Sennheiser magát a tudományt segíti a hangzástudomány felhasználásával: magasan fejlett technológiával készült és abszolút pontossággal finomhangolt fejhallgatókkal. Olyan eredmény érdekében, amelyre mindig számíthatsz.

Bízz meg munkád precizitásában

Számos gyakorlott fül-orr-gégész és audiológus, valamint kutató- és egészségügyi intézmény tette le voksát a Sennheiser termékei mellett és használja azokat évek óta az audiológia területén végzett tevékenysége során. Az audio világában szaktekintélynek számító Sennheiser a legújabb technológiai előírásoknak megfelelő audiometriai fejhallgatókat is kínál.

1 Találatok

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.