A függöny felemelkedik és egy új világ tárul elénk.

Streaming formátumú audio jeltovábbításhoz kínált rendszerek

Streaming megoldásaival a Sennheiser nemcsak egy új audio jeltovábbítási formát hozott létre. Ezek a rendszerek a csökkent látó- vagy hallóképességű emberek számára is megnyitották a lehetőséget, hogy élvezhessék a különböző kulturális rendezvényeket.

A történések követése – az innovatív technológiának köszönhetően

Számos csökkent látó- vagy hallóképességű ember mond le a színház-, a mozi- vagy az operalátogatásról. A Sennheiser egy új technológia segítségével most lehetővé kívánja tenni ezen emberek számára is a kulturális rendezvényeken történő részvételt, az ott zajló események követésének elősegítésével. A MobileConnect és CinemaConnect elnevezésű streaming megoldások a kulturális rendezvények alkalmával egy nagyon egyszerű módját kínálják a hangalámondás közvetítésének. Így ezek a rendezvények azon emberek számára is élvezhetők lesznek, akik egyébként nem jutnának hozzá ezekhez az élményekhez. A rendszer egy speciális alkalmazás segítségével az audio tartalmat közvetlenül és valós időben továbbítja a felhasználó okostelefonjához, feleslegessé téve a bérelhető eszközök használatát. Kényelmes és praktikus megoldás mind a kezelők, mind a felhasználók számára.

MobileConnect

To let people with impaired hearing participate in the cultural life: The innovative streaming technology MobileConnect brings assistive listening to the theater, to the opera, and to the musical.

  • Assistive listening
  • Live audio streaming via app
  • Theater, opera, and musical

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why many organizations choose Sennheiser solutions További információk