Discord Certified award logo
iF design award 2017 award logo
Audioerősítő PC-hez és Machez

GSX 1200 PRO

Az eSports versenyarénába tervezett GSX 1200 PRO audioerősítőt úttörő 7.1 fémjelzi. Virtual Surround Algorithm. Éld át az új dimenziókat megnyitó Surround Sound hangzást! PC-vel és MAC-kel egyaránt használható.

MEGJEGYZÉS: A GSX 1000/1200 PRO erősítők surround hangja nem kompatibilis a GSP 670, GSP 370, GSP 550, PC 373D és GSP 350 surround dongle modellekkel.
HUF 83,490.00
Bruttó
Cikkszám 507080

A LEGJOBB HELYZETMEGHATÁROZÁSÚ GAMING HANGZÁS

Az eSports versenyarénába tervezett GSX 1200 PRO audioerősítőt úttörő 7.1 fémjelzi. Virtual Surround Algorithm. Éld át az új dimenziókat megnyitó Surround Sound hangzást! A fülhallgatók és a hangszórók külön állítása – és a közöttük való váltás – mind a játék, mind a kommunikáció hangját precízen vezérelhetővé teszi anélkül, hogy a kábeleket ki kellene húzni. Készülj fel a versenyekre, és csatlakoztass akár 8 GSX 1200 PRO-t a vezetékes szaggatásmentes kommunikációhoz, illetve a be- és kimenő chat vezérléséhez. PC-vel és MAC-kel egyaránt használható.

A LEGJOBB HELYZETMEGHATÁROZÁSÚ GAMING HANGZÁS

HANGBEÁLLÍTÁSOK VÁLTOZTATÁSA MENETKÖZBEN

A strapabíró alumínium hangerő-szabályozóval körülvett LED-es megvilágítású érintőpaneles GSX 1200 PRO headsetből a potenciál, a célorientáltság és a központba helyezett játékélmény sugárzik. A kristálytiszta kijelzőt a nagyteljesítményű autókban és vadászgépekben használt műszerek ihlették, – mely gyors és azonnali információval szolgál, és lehetővé teszi, hogy a játékosok menet közben villámgyors állításokat végezhessenek.

HANGBEÁLLÍTÁSOK VÁLTOZTATÁSA MENETKÖZBEN

HALLJ MEG MINDENT! VEDD KEZEDBE A JÁTÉK MENETÉT!

A GSX 1200 PRO úgy lett megtervezve, hogy a játék hangzásának esszenciáját adja – a további illesztőprogramot nem igénylő, erre a célra készített DAC-chip segítségével. Az erősítővel mind a játék, mind a kommunikáció hangja precízen vezérelhető, illetve külön állítási és USB-csatlakoztatási lehetőséget biztosít. Az EQ beállítási tartomány mellett a visszahangzási szintek is állíthatók a felhasználói érzet változtatása érdekében a játék fizikai tereiben, illetve a surround-hangszórók fokozására az első és a hátsó hangszórófókuszban.

HALLJ MEG MINDENT! VEDD KEZEDBE A JÁTÉK MENETÉT!

JÁTÉKSZABÁLYOKAT ÁTÍRÓ, INTUITÍV VEZÉRLÉS

A fekete alapon vörös kijelző a zavarok csökkentése érdekében használaton kívül elhalványul, illetve azonnal kivilágosodik, amint a kezed közelségét érzékeli. Lehetővé teszi számodra az önhang gyors és közvetlen állítását, amivel beállíthatod, hogy saját hangod milyen hangos legyen, és a kábelek kihúzása nélkül válthatsz a headset és a hangszóró hangása között.

JÁTÉKSZABÁLYOKAT ÁTÍRÓ, INTUITÍV VEZÉRLÉS

SZAGGATÁSMENTES KOMMUNIKÁCIÓ

A Sennheiser az eSports versenyarénáiba tervezett GSX 1200 PRO headsetjét kimondottan professzionális játékosok számára hozta létre olyan versenyre kész tulajdonságokat hozzáadva, mint a Chat Link – akár 8 GSX 1200 PRO csatlakoztatási lehetősége a szaggatásmentes vezetékes kommunikációhoz.

SZAGGATÁSMENTES KOMMUNIKÁCIÓ

BAJNOKSÁGI ÜZEMMÓD

A bajnokság idejére fixálható a játékosok számára ideális hangkonfiguráció. A szervezők már pár egyszerű lépéssel gondoskodhatnak az összes hangbeállítás rögzítéséről, a fokozott mikrofon zajkioltás kiválasztásával pedig még a leghangosabb közönség zaja is kiszűrhető a mikrofon által felvett hangból.

BAJNOKSÁGI ÜZEMMÓD

Műszaki jellemzők

 • Csatlakozó
  3.5 mm headset socket, 3.5 mm microphone socket, 3.5 mm loudspeaker socket, mini-USB socket, 2.5 mm chat interface socket A, 2.5 mm chat interface socket B
 • Frekvenciamenet (fejhallgató)
  0 - 48.0 kHz
 • THD, teljes harmonikus torzítás
  0.005% THD
 • Kábelhossz
  USB Cable: 1.2 m / Chat Cable: 2.0 m
 • Audio kimenet
  Headphone: DC coupled and dual rail power supply

Letöltések

 • Fact Sheets
 • Biztonsági útmutató
 • Használati útmutató
 • Gyors üzembe behelyezési útmutató
 • EU Declaration of Conformity
  • GSX Series - Declaration of Conformity (760 KB) Letöltés

 • Firmware frissítések
 • FAQ-PDFs

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! További információk