Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Hallássegítés

A tiszta beszéd és a színpompás zene hamisítatlan élvezete.

Élvezd a TV-nézést a legteljesebb mértékben. A kívánt hangerőn. A Sennheisertől elvárt minőségben és a körülötted tartózkodók zavarása nélkül. Ez egy olyan technológia, amellyel kipihenheted magad.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogyan szól a televíziód hangja hifi-rendszereden keresztül, anélkül, hogy a környező zaj beszűrődne, vagy zavarnád környezetedet, a Sennheiser megfelelő megoldást tud nyújtani számodra. Megbízható átviteli technológia, egyszerű és intuitív kezelés, valamint az egyedi ízléshez és igényekhez igazítható hangzás. Itt igazán megmutatkozik a Sennheiser hangzás területén szerzett hatalmas tapasztalata.

A Sennheiser többek között olyan hallássegítő rendszereket kínál, amelyek kifejezetten jól működnek hallókészülékekkel. A jobb szövegértést elősegítő személyi hangerősítő mindig a termékválaszték része. A fantasztikus hangzásjellemzőkön túl minden Sennheiser terméknek van egy közös különleges jellemzője: a rendkívüli mindennapi használhatóság.

13 Találatok

Filter

Csatlakoztatási lehetőségek

Home Audio
HiFi-rendszer
TV szett

Fülrész

Kagylós (cirkumaurális)
Hallójáratba dugható (intraaurális)

Price Range

200 - 600

Szolgáltatás linkek

Viszonteladó kereső
Találj egy közeli Sennheiser forgalmazót viszonteladó keresőnk segítségével.

Fejhallgató
Alkatrészt vagy kiegészítőt keresel fejhallgatódhoz vagy headsetedhez? Eredeti Sennheiser alkatrészek beszerzéséhez kattints ide.

Regisztráld terméked
Van már saját Sennheisered? Regisztráld terméked és élvezd a szervizközpontjaink nemzetközi hálózata által nyújtott gyors és gördülékeny szolgáltatást.

A hamisítás elleni harc
A Sennheiser aktívan küzd a nemzetközi márka- és termékhamisítás ellen, annak érdekében, hogy Te csakis Sennheiser minőségben részesülj. Tudj meg többet a programról.