This is your Crew.

2020 izgalmas év számunkra: most ünnepeljük a Sennheiser 75. évfordulóját!

75 év eredményei

Ingyenes online webináriumok #DontStopTheEducation

Ingyenes online webináriumok #DontStopTheEducation

Bemutatja a Sennheiser Hangakadémia és vendégei További információk

Ebben a hónapban a Sennheiser történetében – 2009. január

Ebben a hónapban a Sennheiser történetében – 2009 januárjában mutattuk be felső kategóriás, audiofil fejhallgatónkat, az ikonikus HD 800-at a Las Vegas-i CES műszaki kiállításon. Mérnök csapatunk éjt nappallá téve, karácsonyi szabadságát is feláldozva dolgozott a fejhallgató véglegesítésén, hogy időben el lehessen szállítani a kiállításra.
Szállítási problémák miatt azonban a fejhallgató elveszett, és nem ért oda időben Las Vegasba. Végső megoldásként a termékmenedzser a saját bőröndjében vitte el az utolsó három fejhallgatótó a kiállításra. Igen értékes poggyásza volt...

A CES első napján Jude Mansilla, a @headfi alapítója, letesztelte a fejhallgatót, és áradozó véleményt írt róla blogjában, ami szerverének összeomlását, valamint elsöprő reakciót váltott ki a Sennheiser kiállítóstandjánál a CES kiállításon.
Vegasban elképesztő, őrült dolgok történnek - ilyen volt többek között a cégünk egyik sarokkövének számító audiofil termékünk, a HD 800 bemutatása is.

Ebben a hónapban a Sennheiser történetében – 2009. január

#SENNHEISER75

Csapatunk tagjaként szeretnénk megkérni, hogy ossza meg a Sennheiserrel kapcsolatos kedvenc emlékét, képét vagy videóját a #Sennheiser75 hashtaggel az Instagramon, a Twitteren vagy a Facebookon. Ki tudja, talán éppen Önt fogjuk kiemelni valamelyik csatornánkon!