AMBEO Orbit

AMBEO Orbit

Version: 1.0.1

Az AMBEO Orbit a Sennheiser ingyenes binaurális panorámázó pluginje, amelyet immerzív binaurális hanganyagok keverésére terveztek.
A Neumann KU100 műfejjel – a binaurális hangrögzítés referenciájával – párosítva az újonnan kiadott AMBEO Orbit plugin teljes körű rugalmasságot és kezelhetőséget biztosít a binaurális felvételkészítés során. Most hatékonyan helyezhetsz el további mono és sztereó hangforrásokat a 3D-s hangzástérben, kivédve ezzel a hangzás nemkívánatos elváltozását. A szabadalmaztatott hangtisztaság-szabályzó funkció használatával meg tudod határozni, hogy ténylegesen milyen mértékű binaurális hangzásváltozás kerüljön alkalmazásra. Ráadásul az egyedülálló kezelőfelületen keresztül létrehozhatók a binaurális szoba hangvisszaverődései, így lényegesen precízebbé tudod tenni a térbeli hangzást, mintha valamilyen visszhang plugint használnál.
Az AMBEO Orbit plugin AAX, VST, VST3 és AU formátumban áll rendelkezésre Mac és Windows operációs rendszerekhez.

Ingyenes letöltés Mac rendszerhez
Ingyenes letöltés Windows rendszerhez

Érdekelnek pluginjeink és szeretnél értesülni a legújabb verzióval kapcsolatos információkról? Kattints az alábbi hivatkozásra és tekintsd meg pluginjeink changelogjait.

AMBEO Orbit bemutató videó