Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

LEJÁTSZÁS. MEGISMERÉS. MEGOSZTÁS.

AMBEO Blueprints

Az AMBEO Music Blueprints gyors útmutatóként szolgál arra vonatkozóan, hogy hogyan rögzítsük és keverjük az élőzenét ahhoz, hogy 3D-s hangzásélményt érjünk el fejhallgatóval vagy hangfalakkal történő zenehallgatáskor. A 3D-s, magával ragadó tartalmak készítése egy új és egyre nagyobb teret nyerő szakterület. Az AMBEO Music Blueprints – a Sennheiser többéves tapasztalatával és tudásával a háta mögött – minden hangzással foglalkozó szakembert arra bíztat, hogy készítsen magával ragadó élőzene felvételeket és érjen el tökéletes érzelmi hatást mind a zenészek mind a hallgatóság körében.

Vásárold meg a mikrofonokat vagy vedd bérbe a szetteket

Letöltések

Letöltések

AMBEO hanggyártáshoz használd ingyenesen letölthető erőforrásainkat.
További információk

Szakértők történetei

Ulrike Schwarz Anderson

Ulrike Anderson, née Schwarz – a rádió-, televízió- és lemezipar területén működő hangmérnök és akusztikus zenei producer. Hangfelvételei több német és nemzetközi nevezéssel és díjjal is dicsekedhetnek.

Paulo Castanheiro

Paulo Castanheiro is a sound designer at Media Capital Radios in Portugal, a podcasts producer responsible for the audio contents at iNOVA Media Lab and an applied research lab at NOVA University of Lisbon.

Dávid Rikk

Budapest based live sound engineer Dávid Rikk, is the head of sound at Akvárium Klub, Hungary’s biggest indoor venue with multiple concert halls.

Még több történet a szakértőktől

Szakértőink izgalmas történeteiben a hangzás területén dolgozó szakemberek és kreatív gondolkodók osztják meg az AMBEO-val szerzett tapasztalataikat.

Certified for Sennheiser AMBEO

Certified for Sennheiser AMBEO

A könnyen kezelhető AMBEO® VR mikrofonnal a producerek egyetlen pontból tudnak kiváló minőségű VR hangzást rögzíteni. 2016 óta a Sennheiser kulcsfontosságú partnerekkel munkálkodik azon, hogy a VR anyagok gyártási folyamatát a lehető leginkább leegyszerűsítse, melynek eredményeképpen a tartalomlétrehozók a munkájukra figyelhetnek, nem kell a technikával bajlódniuk. További információk

Lépj velünk kapcsolatba

Ha bármilyen visszajelzést vagy megjegyzést szeretnél tenni az AMBEO Music Blueprints weboldallal kapcsolatban, vagy meg szeretnéd osztani tapasztalataidat, kérjük, lépj velünk kapcsolatba.

*A megjelölt mezők kitöltése kötelező