Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _

Lejátszás Megismerés Megosztás

AMBEO Blueprints

Az AMBEO Music Blueprints gyors útmutatóként szolgál arra vonatkozóan, hogy hogyan rögzítsük és keverjük az élőzenét ahhoz, hogy 3D-s hangzásélményt érjünk el fejhallgatóval vagy hangfalakkal történő zenehallgatáskor. A 3D-s, magával ragadó tartalmak készítése egy új és egyre nagyobb teret nyerő szakterület. Az AMBEO Music Blueprints – a Sennheiser többéves tapasztalatával és tudásával a háta mögött – minden hangzással foglalkozó szakembert arra bíztat, hogy készítsen magával ragadó élőzene felvételeket és érjen el tökéletes érzelmi hatást mind a zenészek mind a hallgatóság körében.

Válaszd ki a kívánt szegmenst

„AMBEO hangfalakhoz”

A Sennheiser szakemberei osztják meg legjobb gyakorlati megoldásaikat arra vonatkozóan, hogy hogyan rögzítsünk 3D-s hangzást a 9,1-es (és annál fejlettebb) hangfal-összeállításokon történő lejátszáshoz.

„AMBEO binaurális lejátszáshoz”

Ismerd meg a binaurális hangzás rögzítésének leghatékonyabb módszereit, az egyszerű, útközbeni, fejhallgatón keresztül történő hangvisszaadáshoz.

„AMBEO VR (virtuális valóság) alkalmazásokhoz”

Ahhoz, hogy a virtuális valóság élmény kiváló legyen, tökéletesen magával ragadó hangzásra van szükség – a Sennheiser erre vállalkozik az ambiszonikus mikrofonokkal.

Vásárold meg a mikrofonokat vagy vedd bérbe a szetteket

Letöltések

Letöltések

AMBEO hanggyártáshoz használd ingyenesen letölthető erőforrásainkat.
További információk

Szakértők történetei

Ulrike Schwarz Anderson

Ulrike Anderson, née Schwarz – a rádió-, televízió- és lemezipar területén működő hangmérnök és akusztikus zenei producer. Hangfelvételei több német és nemzetközi nevezéssel és díjjal is dicsekedhetnek.

Pascal Rueff

Pascal Rueff rendezőként, költőként és 3D-s hangmérnökként tevékenykedik. Az elmúlt 15 évben a binaurális hanggyártás minden aspektusával foglalkozott.

Martin Rieger

Martin Rieger labels his profession as 360° sound production, which sees him taking a holistic approach to virtual reality productions, taking more elements into account in the recording and mixing process than traditionally, and crafting the storytelling throughout the entire process.

Még több történet a szakértőktől

Szakértőink izgalmas történeteiben a hangzás területén dolgozó szakemberek és kreatív gondolkodók osztják meg az AMBEO-val szerzett tapasztalataikat.

Certified for Sennheiser AMBEO

Certified for Sennheiser AMBEO

A könnyen kezelhető AMBEO® VR mikrofonnal a producerek egyetlen pontból tudnak kiváló minőségű VR hangzást rögzíteni. 2016 óta a Sennheiser kulcsfontosságú partnerekkel munkálkodik azon, hogy a VR anyagok gyártási folyamatát a lehető leginkább leegyszerűsítse, melynek eredményeképpen a tartalomlétrehozók a munkájukra figyelhetnek, nem kell a technikával bajlódniuk. További információk

Lépj velünk kapcsolatba

Ha bármilyen visszajelzést vagy megjegyzést szeretnél tenni az AMBEO Music Blueprints weboldallal kapcsolatban, vagy meg szeretnéd osztani tapasztalataidat, kérjük, lépj velünk kapcsolatba.

*A megjelölt mezők kitöltése kötelező