Lelkiismeretes működés

Az audio iparágban immár közel 75 éve tevékenykedő családi vállalkozásként mi törődünk azzal, milyen hatást gyakorol cégünk a világra. Ezt a hatást vállalatunk társadalmi és környezeti "érintési pontjaiként" határozzuk meg.

Büszkén nemzetközi

Ügyfeleinkhez hasonlóan, akik a világ legkülönbözőbb tájain élnek, a Sennheiser csapata is nemzetközi. Nemzetközi munkavállalókkal működő nemzetközi cégként nagymértékben támaszkodunk a nyitott világra, valamint az ötletek és áruk globális cseréjére. Támogatjuk a nyitott határokat, és ösztönözzük a sokszínű társadalmat. Nem csupán hiszünk a sokszínűségben a nacionalitás terén, hanem cégünkön belül is ösztönözzük ennek megnyilvánulását.

Az oktatás bajnoka

Annak érdekében, hogy a lehető legkiválóbb audio élményben részesíthessük vásárlóinkat, olyan fiatal és tehetséges munkavállalókra van szükségünk a Sennheisernél, akik osztoznak az audio iránti szenvedélyünkben, és eltökélten keresik a megoldásokat a jövő kihívásaira. Éppen ezért minden telephelyünk környékén támogatunk oktatási projekteket és kezdeményezéseket, és a hangokkal kapcsolatos tapasztalatok és ismeretek elmélyítése érdekében képzéseket nyújtunk termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozóan.

A ritkaföldfémek felelősségteljes felhasználása

Mivel ritkaföldfémeket használunk termékeinkben, tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos ásványi anyagok bányászatának körülményei elfogadhatatlanok. Ezért minden évben megvizsgáljuk ellátási láncunkat, és kérésre örömmel adunk további tájékoztatást.
Ezenkívül a SUSMAGPRO projektben is részt veszünk, melynek célja a ritkaföldfémek alternatíváinak kidolgozása.

Hosszú élettartamra tervezünk

Azáltal, hogy termékeinket tartósnak készítjük, biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető leghosszabb ideig élvezhessék őket. Ezenkívül híresek vagyunk arról is, hogy szinte minden termékünkhöz raktározunk hosszú ideig pótalkatrészeket - például még mindig megvásárolhatja tőlünk a klasszikus sárga fülpárnákat első nyitott fejhallgatónkhoz, az legendás HD 414-hez.

Alkalmazottaink egészséges családi életének támogatása

Gondoskodunk alkalmazottainkról: saját, 2014-ben megnyílt nappali foglalkoztató központunkban arra ösztönözzük munkatársainkat, hogy harmonikus egyensúlyt alakítsanak ki a munka és a családi élet között.
Nemrég ünnepeltük a központ fennállásának 5. évfordulóját.
További részletek.

Minden alkalmazottunkkal törődünk

Mindenekelőtt a Sennheisernél dolgozó valamennyi munkatársunkkal törődünk, és igyekszünk biztonságos munkakörnyezetet teremteni számukra. A német elektrotechnikai és elektronikai szövetség (ZVEI) tagjaként büszkék vagyunk arra, hogy messzemenően betartjuk magatartási szabályzatát.

A formatervezés révén csökkentjük a csomagolás hatásait

Célunk a csomagolás ökológiai hatásainak minimalizálása. Ezért arra törekszünk, hogy a lehető legjobban elkerüljük a kompozit anyagokat és csökkentsük a műanyagok mennyiségét, a papír és karton felhasználására összpontosítva.

Létesítményeink hatásának csökkentése

Célunk a létesítményeink környezeti hatásainak minimalizálása. Ez már a központunkban elkezdődik, ahol 2015-ben az újonnan épült Innovációs Kampusz épületében jégbank hűtőrendszert telepítettünk. Ez a rendszer akár 80% megújuló energia felhasználásával automatikusan szabályozza a helyiségek hőmérsékletét.

Környezettudatos termékfejlesztés és gyártás

Környezettudatos termékfejlesztés és gyártás

Tudjon meg többet arról, mit teszünk a környezetvédelem érdekében termékfejlesztési és gyártási folyamataink során. További információk

Whisteblower system

Whisteblower system

Please inform us about rule violations További információk