Ismerjen meg minket!

A Sennheisernél arra törekszünk, hogy az ügyfeleink számára nyújtott egyedi hangélmények segítségével alakítsuk az audio jövőjét. Harmadik generációs családi vállalkozásként ugyanolyan büszkék vagyunk történelmünkre és korábbi eredményeinkre az audio világában, mint a jövő formálására irányuló törekvéseinkre. Tudjon meg többet arról, mi ösztönöz bennünket, milyen velünk dolgozni, és tájékozódjon legfrissebb híreinkről.

Cégünk

A Sennheiser sokkal több, mint a kiváló hangzás, amiről ismernek bennünket. Tudjon meg többet cégünkről és a különleges szenvedélyről,...

Cégünk

Sajtószoba

Ön újságíró, véleményvezér vagy csupán kíváncsi a legújabb hírekre? Sajtószobánk ellátja Önt a legújabb történetekkel és hírekkel.

Sajtószoba

Éves jelentés

Éves jelentés

Ismerje meg a Sennheiser legfrissebb éves eredményeit.
További információk

Látogasson el hozzánk a központunkba!

Látogasson el hozzánk a központunkba!

Ha szeretne meglátogatni bennünket a székhelyünkön, mindig örömmel látjuk. Kiemelt üzletünkben zenehallgatási foglalkozásokat szervezünk (például lehetőséget biztosítunk a legendás HE 1 kipróbálására), valamint tanácsokat adunk és bepillantást nyújtunk termékeinkbe. Ezenkívül gyárlátogatást is lefoglalhat, hogy megismerhesse történelmünket és innovatív szellemiségünket.
További információk

Termékekkel kapcsolatos képzések

Szeretné elmélyíteni a hangokkal kapcsolatos általános ismereteit? Függetlenül attól, hogy az audio a szakmája, a szenvedélye vagy a hobbija, SoundAcademy képzési központunkban elkötelezetten dolgozunk azért, hogy átadjuk Önnek tapasztalatainkat! Ismerje meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő képzéseket a szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban.

További részletek