Ismerjen meg minket!

A Sennheisernél arra törekszünk, hogy az ügyfeleink számára nyújtott egyedi hangélmények segítségével alakítsuk az audio jövőjét. Harmadik generációs családi vállalkozásként ugyanolyan büszkék vagyunk történelmünkre és korábbi eredményeinkre az audio világában, mint a jövő formálására irányuló törekvéseinkre. Tudjon meg többet arról, mi ösztönöz bennünket, milyen velünk dolgozni, és tájékozódjon legfrissebb híreinkről.

Sennheiser turns 75

2020 is an exciting year: Sennheiser turns 75!

A very special anniversary that we would like to celebrate with all of you – our employees, our partners and, of course, our customers and friends. Basically, with the people behind our achievements and exciting projects. We asked our employees and customers to tell us their stories. Have a look and find out what we have planned for 2020.

Find out more

Cégünk

A Sennheiser sokkal több, mint a kiváló hangzás, amiről ismernek bennünket. Tudjon meg többet cégünkről és a különleges szenvedélyről,...

Cégünk

Sajtószoba

Ön újságíró, véleményvezér vagy csupán kíváncsi a legújabb hírekre? Sajtószobánk ellátja Önt a legújabb történetekkel és hírekkel.

Sajtószoba

Látogasson el hozzánk a központunkba!

Látogasson el hozzánk a központunkba!

Ha szeretne meglátogatni bennünket a székhelyünkön, mindig örömmel látjuk. Kiemelt üzletünkben zenehallgatási foglalkozásokat szervezünk (például lehetőséget biztosítunk a legendás HE 1 kipróbálására), valamint tanácsokat adunk és bepillantást nyújtunk termékeinkbe. Ezenkívül gyárlátogatást is lefoglalhat, hogy megismerhesse történelmünket és innovatív szellemiségünket.
További információk

Termékekkel kapcsolatos képzések

Szeretné elmélyíteni a hangokkal kapcsolatos általános ismereteit? Függetlenül attól, hogy az audio a szakmája, a szenvedélye vagy a hobbija, SoundAcademy képzési központunkban elkötelezetten dolgozunk azért, hogy átadjuk Önnek tapasztalatainkat! Ismerje meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő képzéseket a szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban.

További részletek