A Sennheiser leányvállalatai

Saját örökségünkre, innovációs kultúránkra és kiválóság iránti szenvedélyünkre alapozva mi alakítjuk az audio ipar jövőjét.

Jövőkép-nyilatkozatunk betekintést enged törekvéseinkbe és azokba a kihívásokba, melyekkel naponta szembe kell néznünk. Együtt hozzuk létre a jövő audio világát.

A jó hangzás nem elég jó nekünk. Tökéletes hangzást akarunk elérni. Életre akarjuk kelteni a hangzást. A hangzás minden érzékünkre hatással van. Messzi helyekre repíthet el minket, felébresztheti a szunnyadó érzelmeket, sőt még ízérzékelésünket is fokozhatja. Mi nemcsak halljuk a hangot – hanem megtapasztaljuk. Néhányan még látni is képesek. Már több, mint 65 éve haladunk előre a hangzástudomány útján, minden nap minden percében, és még mindig nem áll szándékunkban megállni.

Forradalmi technológiai felfedezéseinknek köszönhetően a Sennheiser 1945-ös németországi megalapítása óta alakítjuk nemzetközi szinten az audio ipart. Előremozdító újításaink, intellektuális kíváncsiságunk és szenvedélyünk napjainkban is gondoskodnak arról, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat mindenhol használják, illetve igénybe vegyék, ahol zenélésről, műsorközvetítésről vagy zenehallgatásról van szó. Ez nagy büszkeséggel tölt el minket.

Fejhallgatóink, mikrofonjaink és komplett audio megoldásaink használatát megbízható szolgáltatások és elkötelezett munkatársak segítik, világszerte lelkes ügyfeleket szerezve számunkra. Zenészek, DJ-k, hangmérnökök, pilóták és igényes műsorhallgatók kapcsolják össze a Sennheiser márkanevet a prémium minőségű termékekkel, a kiemelkedő hangminőséggel és a hamisítatlan hallgatási élménnyel.

Ez a lelkes elismerés adja az alapját kiválóság iránti szenvedélyes elkötelezettségünknek. Ez ösztönöz minket arra, hogy elkötelezettségünket küldetésre váltsuk — a hangokat tökéletes hangzásélménnyé varázsoljuk.