Karrierépítés

A Te motivációd a mi jövőnk.

Tényleg ennyire egyszerű! Ezért olyan fontos számunkra, hogy otthon érezd magad a Sennheisernél. Biztosítjuk számodra azt a támogatást és ösztönzést, amelyre ismereteid bővítéséhez és személyi fejlődésedhez szükséged van.

Mindenki számára nyitva áll a lehetőség, hogy nagy változást idézzen elő.

A személyes és szakmai fejlődés, valamint a karriertervezés kéz a kézben járnak a Sennheisernél. Saját nemzetközi vállalati Hangakadémiánk szakmai tréningek és további képzési lehetőségek széles választékát kínálja. Személyre szabott karrier-tanácsadási szolgáltatással segítünk, hogy a számodra szükséges készségeket ki tudd fejleszteni, illetve meg tudd őrizni. Egyéni fejlesztési programokat indítunk a tehetségek kibontakoztatása céljából. Lapos hierarchiánk, vállalati felépítésünk és kultúránk biztosítja, hogy folyamatosan motivált legyél és állandóan képezhesd magad. Munkatársaink és vezetőink minden szinten szoros együttműködésben dolgoznak és munkájuk számos ponton fonódik egybe. A Sennheiser kiváló terepet kínál számodra ahhoz, hogy lehetőségekhez juss, letedd a névjegyed, felelősséget vállalj és elismerést kapj eredményeidért.

Kommunikáció és visszajelzések, valamint a munka és a magánélet egyensúlya.

Szerkezeti kultúránkat szívélyes és nyitott munkalégkör, kölcsönös megbecsülés, változatos karrierlehetőségek és nyitott kommunikáció jellemzi. Meg vagyunk győződve arról, hogy az emberek akkor fejlődnek és teljesítenek a legjobban, ha rendszeres visszajelzést kapnak munkájukkal kapcsolatban. Így a világ különböző részein dolgozó munkatársaink és vezetőink nem sajnálják az időt az építő jellegű visszajelzésekre, a rendszeres értékelésekre és a közös gondolkodásra – az előnyök pedig egyértelműek. Mi is hiszünk a munka és a magánélet egyensúlyának hosszú távú pozitív hatásaiban. Tudjuk, milyen fontos, hogy munkatársainknak biztosítani tudjuk azt a támogatást, amelyre magánéletük bizonyos szakaszaiban szükségük van (pl. szülési szabadság). Motivációnk mindezekkel kapcsolatban teljesen világos: egyszerűen azt akarjuk, hogy a nálunk dolgozó emberek boldogok legyenek.